Mit tegyek akkor, ha a nővérem rendszeresen bánt?
A nővérem(29) mikor évente úgy 3-4 alkalommal huzamosabb időt a szüleinknél töltünk, szinte folyamatosan bánt. Szándékosan felhergel aztán neki áll velem veszekedni, és mindig megüt, vagy fellök, de ezen kívűl sokszor begáncsol, vagy meglök, vagy valami bántót mond. Ezt csakis akkor, ha a szüleink nem látják vagy hallják, aztán megfenyeget, hogy ha elmondom megver.
Mit tegyek? 23L
Hát 29 évesen nem sok ész szorult a nővéredbe.
Én biztos pofánverném aztán megmondanám neki hogy mehet árulkodni.
Fogyatékos gyökér.
nincsenek neki mentális problėmái..?
ez a viselkedes enyhėn szolva nem normális.
a helyedben felvennėm a telommal..
Az első válaszoló leírt 3 jó ötletet.
De miért kell vele egyáltalán találkoznod?23 évesen miért nem mered elmondani a szüleidnek?Én biztos elmondanám, és amikor ő megy haza, én nem mennék akkor.Vagy ha mégis, egy helyiségben kettesben nem maradnék vele.De hogy nem tartanám titokban hogy milyen idióta, az biztos.
Egy rossz szót nem szólok hozzá....
Egyszer felpofozott, akkor én is visszaütöttem, innentől durvultak el a dolgok, szóval azóta csendben tűrök, csak kezdem unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!