Meg fog halni a nővérem, mit tegyek, ha nem bírom?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a nővérem 25. Csak ő volt ott nekem mindig, apánk lelépett egy másik nővel kiskorunkban, anyánk meg alkoholista, vele már nem is beszélünk. A nővérem az egyetlen ember a világon, akiben megbízom, az egyetlen, aki szeret engem. Erre most kiderült. hogy bőrrákra van, annak is az egyik legagresszívebb formája. A doki azt mondta neki, hogy mivel nagyon későn derült ki, már nem tudják meggyógyítani, maximum valamivel tovább életben tartani a kezelésekkel. De már csak pár hónapig. ÉN EZT NEM BÍROM, KI, HA Ő MEGHAL, ABBA BELEHALOK ÉN IS. Senkim nincs rajta kívül, nekem ez nem megy.2019. márc. 16. 17:30
11/20 anonim válasza:
Sajnálom a testvéredet, de most a sok templomküszöb rágót megkérdezném ezt MIÉRT csinálja a "Jóisten"
13/20 A kérdező kommentje:
De van. Kell lennie. Nélküle tényleg semmi értelme sem lenne az egésznek...
2019. márc. 17. 07:56
14/20 A kérdező kommentje:
A nővérem barátja meg az ő családja próbálják intézni a dokit meg minden lehetőséget.
2019. márc. 17. 08:01
15/20 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek érzem magam. Vagy tehetetlennek. Nem tudom.
2019. márc. 17. 08:01
16/20 anonim válasza:
Megértelek kérdező, én nemrég vesztettem el az egyetlen testvéremet, úgy éreztem a szívem szakad meg, mikor elment. Használd ki a maradék időt, amit még vele tölthetsz, mert ebben a helyzetben sajnos sose lehet tudni, melyik lesz az utolsó nap. Kitartást kívánok!
17/20 anonim válasza:
de van kell lennie. Persze.... Akkor kerítsél egy papot, hogy beszéljen a góréval....
18/20 anonim válasza:
Én ebben dolgozom, van remény, ne adjátok fel!
Van olyan betegem aki már 10 éve melanomás s köszöni, jol van. Szóval fel a fejjel!
19/20 anonim válasza:
erosnek kell lenned es ha bekovetkezik a tragedia kerj segitseget lelki tamaszt ott ahol jonak latod. en nem vagyok hivo en pszichiaterhez jartam sokaig. en 39 evesen rakos lettem es egy evvel kesobb az egyeduli gyerekem ongyilkos lett. az elso 5 ev kemeny volt de segitettek a baratok, ferjem es az orvosok, gyogyszerek. azota eltelt tobb mimt 20 ev . a fajdalom eltompul megtanulunk vele elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!