Miért nem bírom elviselni a nővérem? :O
hát a te nővéred olyan mint az én fiú testvérem. Nem kapok tőle mást csak azt hogy én egy nyomorék vagyok/ me gijenek.
Anyu mikor kér tőle 5 ezer forintot akk azt mondja hogy az albérletbe nem kell ennyit fizetni :O Alapból adott 10-et meg még a fába kellett volna egy 5 ezer fotintal beszállni
Korotokat leírnád esetleg? Illetve milyen volt korábban?
Az is lehet, hogy valami nincs rendben az életével és rád vetíti a dolgokat. Lehet, hogy a korából adódóan érzelmi hullámvölgyei vannak. Az is lehet, szimplán csak megjött neki a havi.
Nagyon bonyolult dolog, ok minden közrejátszhat. Mivel idősebb, biztosan van benne némi féltékenység, ez természetes.
Ha problémája van a barátjával, és ezt nem vele beszéli meg, intézi el, akkor a környezetén fogja kitölteni, sajnos...
Egyrészt azt tudom javasolni, hogy beszélj anyukáddal a dologról, kérj tőle tanácsot, hogy hogy tudnád kezelni a nővéredet, illetve beszélned kellene a nővéreddel is, megmondani neki, hogy neked nagyon rosszul esik, amit csinál, és nem szeretnéd, hogy ilyen puskaporos legyen a levegő... kérdezd meg, hogy mi okozhatja ezt, van-e valami baja... esetleg, ha kicsit belemélyedsz a dologba, a végén még közelebb is kerültök egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!