Nem bírom a párom nővérét?
Beszéld meg a pároddal.
Amúgy a párod miért lett kiszolgálószemélyzete a nővérének? Nincs annak férje, barátja, haverja, bárkije? A gyerek el tud menni busszal is.A lakás zárját meg lecserélném.
El kellene beszélgetned a pároddal, mert a nővére nagyon kihasználja, amit ő normálisnak tart. Vagy tévedek? Arról nem írsz semmit, mit gondol mindezekről a párod.
Nem ok nélkül nem bírod.
Értelmes felnőtt ember nem hagyja , hogy kihasználják, de azt se nézi szó nélkül, hogy a párját kihasználják.
Hát, nem tudom.
Minden csak hozzáállás kérdése.
Felőlem nyugodtan vihetné a férjem az unokaöccsét hétfőn a suliba, pénteken meg haza, ettől én még nyugodtan alszom.
Az pedig, hogy 1x este 11-kor telefonált a legközelebbi hozzátartozójának, (úgy tűnik nincs férje) mert sérelem érte, ... hát nagyobb bajod soha ne legyen! Neki legalább van kinek telefonálnia! Neked lenne?
És a kutya!
Biztos nem lopta el a párod kulcsát, hogy "dögönyözze" a kutyádat, hanem együtt mentek a pároddal valamiért és ő simogatta addig a kutyádat.
Te valóban simán csak féltékeny vagy rá, mert egy kisajátítós típus lehetsz, aki alapból mindenkit utál, akit a párja szeret.
Nekem NÉGY(!) sógornőm van, mindegyikkel nagyon jó a viszony, de ilyen baromságokon mint te, eszembe nem jutna fennakadni!
Ne is törődj vele!
"Vigasztaljon" a tudat, hogy amikor már te sehol nem leszel, ők még mindig testvérek lesznek! :D
Ha a párod nem akar telefonálni este 11-kor, akkor halkítsa le a mobilját, amikor lefekszetek. Ha meg akar, akkor meg szólj neki, hogy téged ez zavar. Aztán akkor jön az a rész, hogy vagy a nővérét választja, vagy téged. És valószínűleg a nővérét fogja.
A heti 2 fuvar engem sem zavarna, ha egyszer a párom ráér és van autója, akkor miért ne vihetné el iskolába az unokaöccsét? 10 perces út, nem órákra megy el.
A lakás téma viszont már necces, a párom a saját lakásába azt enged be, akit akar, de az enyémbe nem. Egyszer adná oda a kulcsot akár a nővérének, akár az anyjának, akár bárkinek, többet nem kéne jönnie neki se. Én sem mászkálok be a barátaim/rokonaim lakásába szabadon... ez azért meredek. Jesszus.
Meg azért na... nem vagyok otthon, dolgozom, és a párom tesója szó nélkül, kérdés nélkül beállít a lakásomba, csak hogy simogassa a kutyát??? Én is imádom az állatok, de ilyen soha, soha, SOHA eszembe sem jutna.
Az lehet, hogy pár dolgot túlreagálsz, de hogy a párod meg a nővére sem normálisak, az is biztos.
Üljetek le szépen hármasban beszélgetni, húzd meg a határokat, tisztázzátok, hogy kinek mit lehet és mit nem. Más esély nincs, vagy meg tudjátok beszélni, vagy előbb-utóbb kiborul a bili és valaki nekimegy a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!