Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem bírom a párom nővérét?

Nem bírom a párom nővérét?

Figyelt kérdés
A párom 32 én 22. A nővére aki külön él van külön családja mégis utálom. Mindig hivogatja a párom hogy vigyél ide vigyél oda.. Volt hogy este 11kor azzal hívta fel hogy valaki megsértése mert olyat mondott neki. Nem hajlandó ő elvinni a saját lányát az iskolába hanem páromnak kell elvinnie minden hétfő reggel és el hoznia péntek délután. Pedig csak 15 km. Sajnos egyik nap történt hogy nem voltam otthon mert dolgoztam és mivel páromnak van kulcsa (nem élünk még együtt de mindig nálam alszik ha itthon van) be ment hozzám a tudtom nélkül hogy játszon és dögönyözze a kutyám... Szerintetek normális hogy ki vagyok rá akadva és nem bírom? Hogyan tudnék ezeken változtatni?
2017. nov. 23. 13:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Beszéld meg a pároddal.

Amúgy a párod miért lett kiszolgálószemélyzete a nővérének? Nincs annak férje, barátja, haverja, bárkije? A gyerek el tud menni busszal is.A lakás zárját meg lecserélném.

2017. nov. 23. 13:18
 2/19 anonim ***** válasza:
13%
Irigy, feltekeny vagy a pasid noverere. Normalis e, nem tudom. Hogy dogonozte a kutyada,... hat a pasid a saras, mer o entente be a noveret. Biztos 22 vagy? Nem 10 evvel kevesebb?
2017. nov. 23. 13:19
 3/19 Kései Sirató ***** válasza:
80%

El kellene beszélgetned a pároddal, mert a nővére nagyon kihasználja, amit ő normálisnak tart. Vagy tévedek? Arról nem írsz semmit, mit gondol mindezekről a párod.

Nem ok nélkül nem bírod.

Értelmes felnőtt ember nem hagyja , hogy kihasználják, de azt se nézi szó nélkül, hogy a párját kihasználják.

2017. nov. 23. 13:22
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Én se bírnám. Miért nem a férje viszi a gyereket iskolába és őt ide-oda?
2017. nov. 23. 13:57
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Hát, nem tudom.

Minden csak hozzáállás kérdése.

Felőlem nyugodtan vihetné a férjem az unokaöccsét hétfőn a suliba, pénteken meg haza, ettől én még nyugodtan alszom.

Az pedig, hogy 1x este 11-kor telefonált a legközelebbi hozzátartozójának, (úgy tűnik nincs férje) mert sérelem érte, ... hát nagyobb bajod soha ne legyen! Neki legalább van kinek telefonálnia! Neked lenne?

És a kutya!

Biztos nem lopta el a párod kulcsát, hogy "dögönyözze" a kutyádat, hanem együtt mentek a pároddal valamiért és ő simogatta addig a kutyádat.

Te valóban simán csak féltékeny vagy rá, mert egy kisajátítós típus lehetsz, aki alapból mindenkit utál, akit a párja szeret.

Nekem NÉGY(!) sógornőm van, mindegyikkel nagyon jó a viszony, de ilyen baromságokon mint te, eszembe nem jutna fennakadni!

2017. nov. 23. 14:11
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Ne is törődj vele!

"Vigasztaljon" a tudat, hogy amikor már te sehol nem leszel, ők még mindig testvérek lesznek! :D

2017. nov. 23. 14:44
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Örülj neki hogy ilyen jó a kapcsolatuk.Manapság ritka sajnos a jó családi kapcsolat!
2017. nov. 23. 15:30
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Ha a párod nem akar telefonálni este 11-kor, akkor halkítsa le a mobilját, amikor lefekszetek. Ha meg akar, akkor meg szólj neki, hogy téged ez zavar. Aztán akkor jön az a rész, hogy vagy a nővérét választja, vagy téged. És valószínűleg a nővérét fogja.

A heti 2 fuvar engem sem zavarna, ha egyszer a párom ráér és van autója, akkor miért ne vihetné el iskolába az unokaöccsét? 10 perces út, nem órákra megy el.

A lakás téma viszont már necces, a párom a saját lakásába azt enged be, akit akar, de az enyémbe nem. Egyszer adná oda a kulcsot akár a nővérének, akár az anyjának, akár bárkinek, többet nem kéne jönnie neki se. Én sem mászkálok be a barátaim/rokonaim lakásába szabadon... ez azért meredek. Jesszus.

Meg azért na... nem vagyok otthon, dolgozom, és a párom tesója szó nélkül, kérdés nélkül beállít a lakásomba, csak hogy simogassa a kutyát??? Én is imádom az állatok, de ilyen soha, soha, SOHA eszembe sem jutna.

Az lehet, hogy pár dolgot túlreagálsz, de hogy a párod meg a nővére sem normálisak, az is biztos.

Üljetek le szépen hármasban beszélgetni, húzd meg a határokat, tisztázzátok, hogy kinek mit lehet és mit nem. Más esély nincs, vagy meg tudjátok beszélni, vagy előbb-utóbb kiborul a bili és valaki nekimegy a másiknak.

2017. nov. 23. 15:51
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát, az legalábbis érdekes, hogy a saját lányát, a pároddal hordatja iskolába, meg haza. Mindenesetre, a pároddal kellene megbeszélni, hogy minden szóra azért ne "ugorjon" a kedvéért.
2017. nov. 23. 15:59
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk, azt meg végképp nem értem, hogy ha van családja a nővérének, akkor miért a párod "látja el" mellette a ferj "feladatait".
2017. nov. 23. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!