Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem bírom a párom nővérét?

Nem bírom a párom nővérét?

Figyelt kérdés
A párom 32 én 22. A nővére aki külön él van külön családja mégis utálom. Mindig hivogatja a párom hogy vigyél ide vigyél oda.. Volt hogy este 11kor azzal hívta fel hogy valaki megsértése mert olyat mondott neki. Nem hajlandó ő elvinni a saját lányát az iskolába hanem páromnak kell elvinnie minden hétfő reggel és el hoznia péntek délután. Pedig csak 15 km. Sajnos egyik nap történt hogy nem voltam otthon mert dolgoztam és mivel páromnak van kulcsa (nem élünk még együtt de mindig nálam alszik ha itthon van) be ment hozzám a tudtom nélkül hogy játszon és dögönyözze a kutyám... Szerintetek normális hogy ki vagyok rá akadva és nem bírom? Hogyan tudnék ezeken változtatni?
2017. nov. 23. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Amit leírtál az irigylésre való nagyon jó testvéri kapcsolat.Igen ritka! A párod testvére szeretheti az állatokat no és pont a tiédet dajkálja ameddig te dolgozol!Még sor kerülhet arra,hogy valakit megkérj ha neked olyan dolgod akad,hogy vigyázzon az állatodra,te pontosan a barátod nővérét fogod ezzel megbízni.A barátoddal sűrgősen tisztázd ki mehet be az otthonodba.
2017. nov. 23. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Már bocs, lehet hogy kegyetlen vagyok, de csak tudtad milyen ember választasz. Gondolom akkor is igy volt a testvérével a pasas amikor összejöttetek. Ami a tudtod nélkül bejárkálást illeti: Jelezd a párodnak, hogy az zavar, nálatok nem szokás csak úgy kérdés nélkül bemászkálni más otthonába.
2017. nov. 23. 16:31
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon nem normális, hogy ki vagy akadva.

Miért fáj az neked, hogy hetente 2x egy apróbb szívességet tesz a saját testvérének?

És miért baj, ha telefonál? Mi, ha van valami, éjfélig is felhívjuk egymást.

A nő biztos a barátoddal ment be a lakásba, ezt tőle kérdezd.

Neki legalább normális testvéri kapcsolata van, te meg egy kis kígyó vagy.

2017. nov. 23. 16:42
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem tűnt fel testvérek és ha akar hajnalban hívja fel. És az miért baj ha elhozza az unokahúgát elviszi egy héten kétszer.. egy kérdés. Mi közöd hozzá? Jó hogy nem nem beszél a testvérével mert te létezel. Borzasztó ember vagy ne haragudj.
2017. nov. 23. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a pároddal kellene megbeszélned.

Ha neki ezek a dolgok természetesek, nem teher számára, hogy segít a testvérének, akkor neked is el kell fogadnod.

Ha őt is zavarja, akkor pedig majd ő lerendezi a nővérével.

Max. annyit kérhetsz, hogy ne vigye oda hozzád, ha nem vagy otthon.

2017. nov. 23. 18:34
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Baromi nagy kihasználás tényleg, hogy egy héten egyszer oda-vissza viszi az unokaöccsét vagy húgát, mert a nővére és a férje (ha van) esetleg akkor dolgozik, vagy ki tudja miért nem ér rá!

Tényleg az eszem megáll egyeseken!

2017. nov. 23. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, te intézetis voltál, hogy gőzöd nincs, hogy működik egy normális család?
2017. nov. 23. 18:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Van férje és mindig otthon van ő is amikor kellene. És nem a párommal ment be a házamba hanem egyedül. Amihez egyeltalán nem lett volna joga. És nem 1x fordult elő azt hogy az éjszaka telefonálgat a páromnak. De az is a nővére hibája hogy megsértik. Minek kell írogatni meg hívogatni olyan embereket akik egész életében csak csúnyát és rosszat mondták róla és hazudnak neki... Tudom milyen egy család mert abban nöttem fel én is. De nálunk ez nem volt. És igen is lett volna dolga. De ha azt mondja hogy nem akkor meg a nővére van felháborodva.
2017. nov. 24. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyedül hogy ment be a lakásodba? Honnan volt kulcsa? Ha a párod adta neki, akkor ebben ő a hibás.

Továbbra is az a helyzet, hogy a pároddal kell ezt megbeszélned, neki pedig a nővérével.

2017. nov. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!