Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom jobban szereti a nővérét és a nővére gyerekeit mint engem. Ez normális?

Figyelt kérdés
Egy kicsit zavar a dolog. Próbálom elfogadni, de néha nagyon zavar, hogy inkább velük van egész délután, minthogy csináljunk valami közös programot. mi a véleményetek?

2013. márc. 3. 11:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
fontosabbak neki mint te..ez nem normális...kérd meg h változtasson vagy zavard el a p***ba
2013. márc. 3. 11:35
 2/16 anonim ***** válasza:
nem
2013. márc. 3. 11:35
 3/16 fospuska ***** válasza:
menekülőpálya. ez a magyarázata (ha úgy tetszik indoka) arra, hogy miért nincs veled,csak valószínűleg magának sem akarja vagy meri bevallani.
2013. márc. 3. 11:45
 4/16 A kérdező kommentje:
azért nem ennyire durva a helyzet, hogy nincs velem soha. de szerintem az a viszony ami köztük van már túlságosan szoros. mintha a saját gyerekei lennének úgy viselkedik..
2013. márc. 3. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, a 3. válaszolónak igaza van. Ez amolyan pótcselekvés, hogy ne kelljen veled lenni.
2013. márc. 3. 11:51
 6/16 A kérdező kommentje:
meg ez azért sem így van szerintem, mert engem is folyton rá akar venni, hogy menjek vele gyerekezni egész nap, de egy kettesben töltött programnak jobban örülnék.
2013. márc. 3. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor nem így van és teljesen normális a szitu.
2013. márc. 3. 12:05
 8/16 A kérdező kommentje:
nem, épp ez az h nem normális, de nem azért mert velem nem foglalkozik, hanem mert túlságosan össze van velük nőve..
2013. márc. 3. 12:09
 9/16 fospuska ***** válasza:
öööö.... akkor nektek miért nincs saját...?
2013. márc. 3. 12:15
 10/16 A kérdező kommentje:
az még korai lenne, ő 26 én 23 éves vagyok, még nem is élünk együtt anyagi okokból, most diplomázok.
2013. márc. 3. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!