Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán normális férfi, aki nem akarja maga alá gyűrni a nőt, hanem egyenrangúként kezeli?
Én egyenlőként kezlem őket, téged viszont ezek után lenéznek, mint embert!
Egy intelligens ember tisztában van azzal, hogy mind a nő mind a férfi létnek megvannak a maga eőnyei és hátrányai, és nem csak odáig jut a gondolkodásban, hogy neki milyen rossz. Arról nem is beszélve, hogy rabszolga abból lesz, aki hagyja magát, onnantól fogva pont meg is érdemli.
5. válaszolónál a pont!
Nekem eddig csak rendes barátaim voltak, normálisabb világszemlélettel.
Ki lehet szűrni az elején szerintem.
Én is a falra mászok, amikor hallom a mácsós megjegyzéseseket, miszerint a nőnek nem lehet humora, vagy mikor látom, hogy pár barátnőm totálisan alárendeli magát, mert ez van elvárva tőlük (pl. egyikük több műszakban melózik, aztán még hazautazik, főz, takarít, miközben a barátja ül és jétszik a gép előtt. És érdekes módon ezek nők nem is akarnak változtatni, sőt már kaptam megjegyzést páromra, mert ő szeret főzni, rendet tartani.)
Itt vagyok! :)
Lehet tesztelni...
5 Az első mondatod gusztustalan, a többivel egyetértek.
Én eddig még nem találkoztam normálissal. Még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!