Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a párom elviszi kocsival a nővérét meg annak a barátnőjét egy szórakozóhelyre, hajnalban haza is hozza őket! Mit csináljak? Féljek-e vagy sem?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt! Nem vagyunk már tizenévesek!
Megbízhatok benne, hogy nem fog inni semmit, vagy hogy nem történik semmi? Vagy szerintetek mi lesz?
Kérlek őszintén válaszoljatok, tapasztalatokról vagy bármi amit tudtok! Köszönöm.
2008. nov. 8. 20:13
1/6 anonim válasza:
Ha több éve vagytok együtt, akkor neked kell ismerned annyira, hogy fog-e inni vagy sem. Az én kedvesem tudom, hogy meg tudná állni, de ez nem feltétlenül igaz másra is... Neked kell érezdned.
2/6 anonim válasza:
lol... 3 év után még ilyeneken hisztizel? Inkább add ki szegény srác útját, ne egy féltékeny hárpiával kelljen leélnie az életét.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak, benne éreztem a segítőkészséget! :)
Az utolsó előttinek üzenném, hogy nem vagyok hárpia, csupán csak feltettem egy kérdést!!!!
Az utolsó pedig inkább pedig fogja be ha nem tud értelmes választ adni!!!!!
2008. nov. 8. 20:39
5/6 anonim válasza:
Az utolsó vagyok aki inkább fogja be!!!
Én a másodiknak irtam hogy hülye bunkó!
6/6 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor nem tesz semmi olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!