Mentetek már pl. : +16 vagy +18-as szórakozóhelyre más személyi/diákigazolványával?
Figyelt kérdés
Milett? Benegedtek gond nélkül? Esetleg történt valami?2010. okt. 4. 14:42
1/2 anonim válasza:
Hát egyszer a nővérem személyijével mentem be egy 18-as szórakozóhelyre, pedig csak 16 voltam. A biztonsági őrnek mondtam, hogy esetleg többet is fizetnék (és megsimogattam az ujjammal az alsó ajkamat)... Utána gond nélkül beengedett...
17/F
2/2 anonim válasza:
Én a saját diákommal mentem be 16 évesen egy +21-es szórakozóhelyre, meg is nézte a biztonsági, nem szólt semmit és benegedett aztán nem sokkal később áramszünet lett szal mindenki kiment a helyről és kb. 1 óra múlva mentünk vissza, megint elkérték az igazolványokat, de a másik őrnek adtam az enyém és beszólt akinek elsőleg adtam h "ezt most megszívtam h nem neki adtam" de röhögött szal nem volt para a másik is beengedett.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!