Nem akar dolgozni a lányom, ez fair?
Az ervelesed ott elbukott hogy ha egyutt el a lany anyjaval, akkor igenis kutya kotelessege felnevelni a lanyt meg ha nem is sajatja. Nem csak abbol all a kotelessege hogy estenkent az anyjaba uritsen, hanem tanittassa es nevelje a lanyt. Milyen szegyen mar hogy a kozepiskolara sem telik, aminek amugy marha magy költségei vannak.
A sztori ott santit hogy meg ket minimálbéres fizetesbol fel lehet tisztessegesen nevelni egy gyermeket. Engem is ugy neveltek es sokakat még rajtam kivul.
En azt mondtam hogy minimalberbol is fel lehet tisztessegesen nevelni egy gyereket. Nem azt hogy ez legyen a celja.. Pont hogy ha olyan jo képességű akkor mindent megkene tenni erte. Akar 3munkat vallalni hogy lehessen jövője.
Mar korabban leirtam, ha tenyleg ertelmes lany, atlatja hogy eselytelen a tovabbtanulásra anyagi okok miatt. Akár ez is okozhatja a depressziójat, hogy látja az igy ra varo jovot, amit a semmirekello apja es neveloapja is csak megerosit.
Amug eleg szegyen hogy ha valaki nem talal munkat jelenleg az orszagban, ami nem kozmunka. Mert nem hiszem h a család egy borsodi kis zsaktelepulesen el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!