Nem akar dolgozni a lányom, ez fair?
Allitolag ertelmes lany. Ha ez igaz, pontosan atlatja hogy ha a gimnaziumot egy csaladi jobarat fizette, akkor az egyetemi koltsegeket honnan tudnak fedezni?
Azert egy gimnáziumi költség es egyetem kozott oriasi koltseg kulonbseg van. Azt tudom elkepzelni hogy a lany azert ilyen mert pontosan tudja hogy az egyetem nem elerheto szamara, mert nincs ra penz. Nyilvan szerenyen eltek ha nektek a gimi sok penz. Hisz a gimnazium ingyenes, hab rászorultak vagytok, a konyv ingyenes, ozstalypenzt nem kotelezo fizetni. A költség a kaja es a koli ha nem helyben van a suli.
Szerencsetlen lany, ott van egy semmire se hasznalhato erettsegivel, lehet tisztaban van vele hogy ugyanolyan nincstelen eletet el majd mint a bohoc neveloapja. Hol az anya? Na nehogy mar ket berbol ne lehessen tisztessegesen felnevelni, iskolaztatni egy gyereket. Mert ha egyedul lennel, egy fizetesbol alberletben oke.. De ket dolgozó ember bevetele legalabb 250k havonta. Ami ugyan nem sok de eleg megelni 3-4embernek.
Különben tökre mindegy, hogy egyetemre megy. Ha elvégzi, akkor sem lesz ismerőse, aki berakná ide-oda.
Most már halálra vannak ítélve a nincstelenek és azok gyerekei. Ebben a vadkapitalizmusban...
Aruld mar el mibol tanulna tovabb mondjuk egy egyetemen, nappalin, ha a gimijet mas fizette?
Teszem azt 80 100kmre van az egyetemi varos, mibol utazik oda vissza? Mibol fizeti a kollegiumot, ha egyaltalan kap? Mibol vesz kajat es el hetkozben?
Persze vehetne fel diakhitelt, de az igy nulla tamogatassal is milliok mondjuk 7 8 szemeszterre. Persze talalhatna diakmunkat, ha olyan az orarendje.. De ha nem olyan?
Kedves kérdező!
Nagyon bátor vagy, hogy ezt a kérdést felmerted tenni!
Itt a GYIK-ön, a fiatalokat, 40 év alattiakat nem lehet megkérni, hogy dolgozzanak. Ha megteszed, akkor le vagy pontozva! Ha hajnali 13 órakor felmered őket kelteni már egyből sz@r ember vagy. Pedig csak a kész ebédre akarod őket invitálni.
Én nem adnék neki semmit. Aki itt védi, az nyugodtan befogadhatja!
Nem hiszem hogy tul sok tiszteletet erdemel a kerdezo, hisz meg a lany kozepiskolajat se tudja finanszirozni. Hat nem nevetseges?
Nem az a baj hogy munkara akarja osztonozni, hanem eselyt sem ad neki jobb eletre. Nekem ha lesz lanyom mindent meg fogok tenni hogy mindene meglegyen. Ha kell 2helyen dolgozok majd, hogy egyetemre mehessen. Es mar buszkesegbol sem hagynam hogy mas fizesse a gyerekem tanulmanyait.
Agyhalott idiota vagy. Meg hogy nem er semmit..
Az érettsegi nem er semmit. Azzal max gyarba lehet elmenni, vagy adatrogzitonek szaros 150k-ert.
A legtobb egyetemi diploma rendes jol fizeto allast ad, ha nem is egybol de nehany ev utan legalabb 3szor annyit lehet keresni mint egy gyarban. Persze nem kozalkalmazottnak kell menni, hanem a versenyszferaba, valamilyen mernoknek, vagy pénzügyi teruletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!