Nem akar dolgozni a lányom, ez fair?
*én nem gyűlölködtem már bocsánat. A te kérdésedből viszont ömlik a gyűlölet! Mivel aluliskolázott vagy, ezért te nem tudtad biztosítani a családod megélhetését, más "ismerős" segített ki benneteket, tehát nem értem mit pattogsz szerencsétlen lánynak miért akarod megmondani neki mit csináljon!? Ha igazi férfi és családfő lennél, nem kéne kényszeríteni egy gyereket a munkára, az a régi rendszerben volt divat, de neked fogalmad sincs, hogy betanított munkás vagy, milyen egy érettségit megszerezni. És ha a lány egyetemre szeretne menni? Azt is az ismerős fizetné? Nem érzed magad kellemetlenül? Nekem lesülne a bőr a pofámról, ha a lányom tanulni szeretne de máson múlik, ad e pénzt, közben én, a családfő dirigálok, mint egy veszett egér.
Mivel kicsúszott a kontroll a kezedből, én azt ajánlom, hogy a fenyegetés helyett próbálkozz kedvességre, bár te valami tenyeres - talpasz buta paraszt lehetsz, a soron kívül más nincs az életedben!
Mélységesen megvetlek! A lánynak tanulnia kell! Különben ő is egy kis senki lesz, mint te!
Biztos depis, és nem az a megoldás, hogy ultimátumot adsz neki.
Bár az mi, hogy ketten nem tudtátok taníttatni? ingyenes képzésen, gondolom.
Ahova max bérlet kell, meg ruhák néha, meg tankönyvek egyszer.
Tudod, hány egyedülálló szülő gazdálkodja ki?
milyen legyen? Ezt a mintát látta, hogy úgyis jöna segítség, a szülei se tettek érte...
Az apja meg nem pénzért vette az alkoholbeteségét, nem poénból isznak emberek.
És az anyuka mit szól a tervedhez? hogy augusztussal vége mindennek??
TE milyen ember vagy? Se pénzt nem tudsz adni..és igazat kell adnom egy válaszolónak, hogy kissé korlátolt vagy, ha csak így ítélkezel
A te szavaidból feltételeznek...inkább látnak dolgokat.
Most ez is elég érdekes, hogy támadsz,meg szerinted így meg úgy betaláltál, de saját magadról nem beszélsz, sem az anyáról...csak egyre indulatosabb vagy, ahogy felhívják a figyelmed dolgokra. De támadás helyett válaszolhatnál: miért gondolná, hogy dolgozzon, ha ti se azt a példát mutattátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!