Mit tegyek, ha az apám még 16 évesen is puszilgat?
Figyelt kérdés
Nem bírom....El ne kezdjétek hogy "szeret" meg tudomisén...Komolyan úgy bánik velem mint valami 6 évessel. NEM VICCELEK! Mindig csiklandozni akar meg nem tud velem komolyan beszélni míg a korosztályomban pedig mindenkivel normálisan tud kommunikálni. Most is, amikor néztem a tv-t odajött, és megpróbált megpuszilni de én fel akartam kelni hogy elmenjek de véletlenül lerúgtam a laptopot és emiatt is engem hibáztatott pedig egyértelmű volt, hogyha nem próbál meg idegesíteni akkor mindez nem történik meg. SOS már nem bírom!2019. júl. 20. 19:37
31/37 anonim válasza:
Tudom, hogy "fiú" az a hisztis liba, olvastam.
32/37 anonim válasza:
Nézd,jobb,mint a másik véglet,akik vernek...
33/37 anonim válasza:
Ha előtte hangosan és érthetően mondja hogy;"Nohomo" akkor nincs gond.
34/37 anonim válasza:
"Nézd,jobb,mint a másik véglet,akik vernek..." És ha lehetne rosszabb, akkor kénytelen az ember elfogadni valamit amit rossznak érez? Épp ezt mondom: nem csak a végletek léteznek. Szóval ha valaki azzal jönne hogy az apja napi szinten üvölt mindenért, akkor az lenne ezen az oldalon a válasz, hogy "örülj, lehetne rosszabb, meg is erőszakolhatna meg verhetne rendszeresen"? Hisz lehetne olyan a helyzet, hogy még szarabbul érezze magát az ember benne... Itt van egy probléma amit a kérdező rendkívül zavarónak érez. És erre a válaszolók kilencven százaléka lehurrogja hogy örüljél mert lehetne sza.rabb??? Könyörgöm, már egy pici gyereknél is alap, hogy nem hozzuk olyan helyzetbe amit ő nehezen visel, megalázó számára.... Nemhogy egy fiatal férfinél...
36/37 anonim válasza:
Kommunikációt próbápd meg. Mármint.., amint jól csinálod, változni kezd a helyzet szóval..,
Kommunikációt gyakorold.
37/37 anonim válasza:
Szerintem nem tenne jót kettőtöknek, ha ebből konfliktus lenne. Rosszul is eshet neki.
En is azt mondom hogy örülj neki, és ennek fokozatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!