Mit kellenne tennünk?

Figyelt kérdés
Egy hétre megyünk anyukàmékhoz pihenni, 2 éves kislányunk van, pàromnak van egy 5 éves fia, ha láthatàskor velünk van , minden percben akar valamit, ez nem is baj, de most azt akarjàk , hogy hozza magàval, én a pàrommal szeretnék lenni, és pihenni, anyukám vigyázz a picire, de ha jön akkor ő ugye nem marad anyukàmmal mert neki ő idegen, mit tegyünk?'

2019. júl. 16. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs kérdés. Nincs láthatás, a gyerek ráadásul hisztis, meg kell nevelni. Anyós pajtás meg a saját dolgával törődjön, miért akarja megszabni a ti nyaralásotokat?
2019. júl. 16. 14:33
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiút az anyósod neveli, vagy az édesanyjával él? Egyébként nyugodtan menjetek hármasban a mamához, biztos lesz még olyan program a nyáron,ahová tudjátok vinni a kisfiút is.
2019. júl. 16. 14:48
 33/66 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell a hisztis 5éves rigolyáinak fejet hajtanod. Sem az anyósodnak. Te vagy a feleség, a család pedig a férjed, te és a gyermeketek. A korábbi gyerekkel meg foglalkozzon a korábbi feleség. Ne hagyd magad.
2019. júl. 16. 15:56
 34/66 A kérdező kommentje:
Az anyával él, vagyis papíron, meg ott alszik hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, de anyósom viszi el oviból, megvacsoráztatja, megfürdeti és aludni haza viszi, hétvégén vagy itt vagy anyósomnál van, anyósom elmondta, hogy megyünk anyumékhoz, erre a gyerek azt mondta az apjának ha nem viszi el nem szereti, meg hasonlók.Az anya meg arra tanítja egyen meg minden édességet mert az az övé, és ne hagyjon a kis tesójának, most már mindent eldugunk előle éjszakára, mert fél a sötétben de nem egyszer volt olyan , hogy ki van téve a doboz csoki, gumicukor és reggelre mindet megette, ezért és én vagyok a rossz mert sajnálom tőle, de fél kiló gumicukor meg egy kiló csoki nem kell egy gyereknek sem. Érdekes az enyém miért csak egyet vesz ki? pedig ott van a konyha asztalon eléri?
2019. júl. 16. 16:13
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vinném. Semmi keresnivalója nem lenne a te rokonaidnál. Majd viszitek a párod rokonaihoz. Senkinek nem lenne jó ha elrontaná az egészet. Ha nem viszi az apja akkor nem is szereti? Korán kezdi a zsarolást. Nagyon alapos nevelésre szorulna ez a kisfiú. De az anyja is...
2019. júl. 16. 17:08
 36/66 anonim válasza:
68%

Első: “nem vagy képes lemondani a saját kényelmedről egy gyerek kedvéért aki nem is a tied?” 😅 Hát ezt szerintem nem gondoltad át.

Én biztos hogy nem mondanék le a saját kényelmemről valaki más gyereke miatt.

Mivel a sajátotokat sem viszitek, nem is értem hogy fordult meg az exfeleség gyereke fejében hogy akkor ő mehet. Egyértelműen: nem, nem vinném sehova az 5évest. Akkor sem, ha jólnevelt és kedves gyerek lenne. Így meg pláne nem, hogy egy hisztis neveletlen összeférhetetlen kölyök. Jár mindenkinek a kettesben töltött idő, szigorúan gyerekek nélkül.

2019. júl. 16. 17:20
 37/66 anonim ***** válasza:
89%
Már bocs, de miért kellene lemondanom MINDIG a saját kényelmemről akár a SAJÁT gyerekem kedvéért is? Nemhogy máséért. Szeretem a gyerekem, de az én idő és a kettesben töltött idő JÁR. Azért van manapság ennyi frusztrált és depressziós minta anya, akik annyira be vannak fordulva, meg ők annyira, de annyira mártírok, hogy még szarni sem megy el, mert mi lesz abban a 3 és fél percben a gyerekkel. Egy gyerek, ha arra van nevelve, vígan elvan mással is, csak nem szabad neki mindent megengedni. A csokit is azért fossza ki, mert nincsen neki megtanítva, hogy egyszerre csak egyet vegyen és hogy kérdezze meg, vehet-e. Miért kellene magukkal cipelni a gyereket egy kettesben eltöltendő programra? Nem hisztizik a gyerek, ha arra van nevelne, amire kellene.
2019. júl. 16. 17:38
 38/66 anonim ***** válasza:
92%

"Már bocs, de miért kellene lemondanom MINDIG a saját kényelmemről akár a SAJÁT gyerekem kedvéért is? Nemhogy máséért. "

Persze, hogy nem kell (én sem teszem), csak tudod, vannak itt a gyk-n az agyonfrusztrált második feleségek, akik nem mernek kiállni önmagukért a férjükkel/családjukkal szemben. Na, ők osztják az ilyen "okos" tanácsokat. (Az "okos tanács" osztogatók másik fele meg az, aki közelről még gyereket sem látott, sajátot sem, nem hogy más kölykét.)

2019. júl. 16. 19:56
 39/66 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, egyetértek. A kérdezőt sem értem egyébként. Nem kell mindent beáldozni a gyerekért. Még amúgy is le lehet nevelni erről a hisztiről. Szépen legyen anyóssal, máskor is közbe fog jönni, amikor kell egy kis gyerekfelügyelet. Szépen el kell menni arra az egy hétre és feltöltődve jönni vissza. De lehet a kérdező megfutamodik majd és beadja anyósnak a derekát.
2019. júl. 16. 20:07
 40/66 A kérdező kommentje:
Este beszéljük meg a férjemmel, ha elalszik a pici, anyukám mondta, hogy 20.án ők jönnek majd eljön akkor hozzánk.
2019. júl. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!