Mit kellenne tennünk?

Figyelt kérdés
Egy hétre megyünk anyukàmékhoz pihenni, 2 éves kislányunk van, pàromnak van egy 5 éves fia, ha láthatàskor velünk van , minden percben akar valamit, ez nem is baj, de most azt akarjàk , hogy hozza magàval, én a pàrommal szeretnék lenni, és pihenni, anyukám vigyázz a picire, de ha jön akkor ő ugye nem marad anyukàmmal mert neki ő idegen, mit tegyünk?'

2019. júl. 16. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Vittük már el de annyira hisztizett, hogy behányt, aludni nem aludt senki, az utazás alatt is hisztizett, azt beszéltük ha nagyobb lesz majd elviszük, de még nálunk is hisztizik, hogy a mamájához akar menni, 4 és fél éve vagyunk együtt, az anya terhes lett és lelépett, megszülte a gyereket, és jön, a pénz miatt mindig.
2019. júl. 16. 12:16
 22/66 anonim ***** válasza:
18%
Aha. Nem lesz a nagyanyja. Érdekes. Felénk a partner gyereke is csaladtag. A férjem anyja pl a kezdetektől azt mondta a lányomra, hhogy az unokaja, pedig semmi vérségi kapcsolt nincs köztük. Igaz, ahogy mar irtam, nálunk evidens, hogy a partner gyereke szinten csaladtag.
2019. júl. 16. 12:18
 23/66 anonim ***** válasza:
87%

22-es. Nem arról van szó, hogy nem családtag. De attól még a kérdező anyukája nem lesz a nagymamája.

Nekünk is van közös lányunk a férjemmel, de neki első házasságból van két nagy gyereke (özvegy volt, mikor elvett, de ez tökmindegy). Az én anyám NEM lett az ő gyerekeinek a nagymamája. (Sőt, mi is simán nyaraltunk hármasban az ő gimis gyerekei nélkül az anyámnál, hű de szemét k...va mostoha vagyok akkor most, ugye?)

Mit nem lehet ezen megérteni???

2019. júl. 16. 12:23
 24/66 anonim ***** válasza:
29%

24!

Nem irtam, hogy nem lehet a gyerek nélkül nyaralni. Azt kérdeztem, hogy soha nem viszik magukkal? A gyerek nyaralhatna néha az apjával is.

2019. júl. 16. 12:25
 25/66 anonim ***** válasza:
58%

20-as, amúgy majd ha mozaikozol, akkor oszd így az észt, szerintem. Nem a templom lépcsőjére teszi ki a kérdező az ötévest, csak éppen most, jelenleg, a közös gyerekkel hármasban szeretne nyaralni ő is, és a férje is.

Aki szerint ettől rosszul kellene éreznie magát a kérdezőnek, az elmebeteg.

2019. júl. 16. 12:25
 26/66 anonim ***** válasza:
88%

25!

Értem, amit kérdezel, de az, hogy máskor szoktak-e nyaralni hármasban, totál nem szempont most, amikor a Kérdező a saját anyukájához menne a férjével, (férje teljes egyetértésével), és a közös gyerekkel.

Hogy ők szoktak-e négyesben is nyaralni, az külön téma.

2019. júl. 16. 12:27
 27/66 anonim ***** válasza:
61%

27!

A kérdező kommentjere reagáltam. Az eredeti kérdésre a válaszom a 9. komment volt.

2019. júl. 16. 12:31
 28/66 A kérdező kommentje:
Ha velünk van, mindig megyünk valahová, játszótérre, állatkertbe, fagyizni, cukrászdába, de akkor mi nem mehetünk oda hozzájuk, nem birja elviselni,ha velünk is foglalkozik a férjem, mi 2 méterrel hátrébb megyünk.
2019. júl. 16. 12:37
 29/66 anonim ***** válasza:
79%
Ideje lenne elkezdeni nevelni a gyereket. Ti nem mehettek oda, hatul kell kullogni? Akkor vége az Állatkertnek, megyünk haza. Pár alkalom után már nem is lenne probléma.
2019. júl. 16. 12:42
 30/66 A kérdező kommentje:
nem akarok még nagyobb feszültséget, igy is én vagyok a gonosz.
2019. júl. 16. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!