Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Szerintetek normális, hogy apa azt mondja hogy metroszexuális, meg meleg vagyok, csak azért mert nem hoznak lázba a traktorok, kombájnok és utálok kertben dolgozni? meg sok meleg viccet mond rólam, csak azért, mert, a legjobb barátommal lakótársak voltunk kollégiumban?

Vagy esetleg, hogy leszólja mindig azt amit szeretek/szeretnék csinálni? én az amerikai focit szeretem, ő vadászni, merthogy ha ő vesz egy sokadik 1000€-s távcsövet, az kell, de ha én szeretném befizetni a 25€-s tagdíjat, akkor az fölösleges pénzkidobás? + meg akarja mondani hogy milyen nemzetiségű lányt szerethetek, mert ha nem magyar lesz az unoka, nem is akarja majd látni???

A kedvencem... Nem totális marhaság, hogy 19 évesnek arról beszél, hogy milyen felesége legyen? Meg hogy hol lakjak, milyen unokát akar

2019. júl. 5. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Apádnak nem korszerű a világnézete. Ez ma már eléggé szokatlan.

Hogy még nagyobb sikered legyen a szlovák lányoknál, betanulhatod ezt a szlovák mondatot, amiben egyetlen magánhangzó sincs (értem a nyelvüket szóban és írásban):

Strč prst skrz krk! Ejtsd: Sztrcs prszt szkrz krk! Azaz: Dugd át az ujjad a nyakadon! Vagy: zmrzlina (fagylalt), stvrdnúť (sztvrdnúty - megkeményedni). Sok sikert a szép szlovák lányoknál!

2019. júl. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!