Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normalis ha a...

Szerintetek normalis ha a szuleim valasztjak milyen telefonom legyen de akkor is Android (Samsung)?

Figyelt kérdés
A csaladunkba senkinek se volt Apples termeke, de megis apukam eliteli a markat (altalaba a telefon aranak a felet/haromnegyedet en fizetem)
2019. júl. 1. 14:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
86%
Hány éves vagy? Ha 16 alatt és nem dolgozol megértem, hogy ők választják ;D Enyémet is ők fizetik a mai napig, mert még nincs saját keresetem. Egyébként az apple legolcsóbb elérhető készüléke, ami biztos, hogy jó az az iphone 6s (32gb), ami ha jól látom éppen 100 ezer forint ( [link] Szóval azért ez nem kevés forint! Persze, ha egy gagyi 4s-el akarsz mászkálni az olcsó, ÉS végülis elmondhatod, hogy te menő vagy, mert iphone-od van ;D Nekünk is van ipadünk, na az mondjuk tényleg nagyon jó... Szóval, nem tudom, hogy fizeted. Ha 18 éven felüli vagy, nem tudom miért nem veszel magadnak. Ha az alatt akkor megértem a szüleidet. Persze diákmunkából össze lehet adni, de a zsebpénzt is a szüleid adják ;) Remélem nem lesz a kommentemből vita, mert nem szeretem a vitákat. 14/F
2019. júl. 1. 14:51
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem te fizeted az egészet, addig normális.
2019. júl. 1. 14:52
 3/34 anonim ***** válasza:
91%
Amíg nem te veszed meg a készüléket és az előfizetést is hozzá, addig van beleszólásuk. Majd ha bemész a boltba, kicsengeted egyedül egy iPhone árát, megkötöd az előfizetést is hozzá és fizeted a havidíjat, akkor nem lesz.
2019. júl. 1. 14:52
 4/34 anonim ***** válasza:
95%

:( Ha nagyon szeretnel Apple-s termeket, akkor fizesd ki te az egeszet.

Amugy szerintem hulyeseg, hogy marka alapjan tiltanak.

2019. júl. 1. 14:53
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
Ár-érték arányban az Apple egyszerűen nem éri meg... Ugyanazért a pénzért sokkal nagyobb tudású telefont vehetsz más márkáktól, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Iphone sz.r, de szerintem csak akkor éri meg, ha már annyi pénzed van, hogy nem tudod hova tenni!
2019. júl. 1. 14:56
 6/34 anonim ***** válasza:
81%

Az Apple termékeket már csak a fanatikusak veszik.

A huawei pl már rég lekörözte, aki picit is utána néz, nem csak a korábbi tapasztalaira alapoz, az nem vesz már iPhonet.

Egyébként a kérdésre visszatérve, én nem szólnék bele milyet vegyen a gyerekem. Az összeg adott lenne amit raszanok, a többi az ő dolga

2019. júl. 1. 15:00
 7/34 anonim ***** válasza:
94%
Amennyiben te veszed saját pénzből nem normális. Ha ők fizetik vagy adnak bele ,akkor normális.
2019. júl. 1. 15:04
 8/34 anonim ***** válasza:
96%

Amíg nekik bele kell adniuk, addig igen, normális.

Egyébként egyetértek azzal, amit az Apple-ről mondanak.

Nekem most jelenleg az van (Iphone SE, ez egy régebbi modell, de ez is 100E körül volt tavaly októberben), helyes kis telefon, de nem érzek semmi pluszt az előtte levő androidos Samsung Galaxy Alphámhoz képest, amit anno 4 évig használtam és csak azért cseréltem le, mert szegényke már borzasztó rosszul működött. Én egyedül a kis méret miatt vettem meg az SE-t, mert nekem ez a praktikus és ez érte meg a legjobban a kicsi modellek közül, nem volt túl régi darab.

Maga az Apple igenis drága és nem jobb (vagy legalábbis nem ennyivel) az Androidnál.

2019. júl. 1. 15:07
 9/34 anonim válasza:
98%
Mi mindig együtt döntöttük el, hogy milyen telót rendelünk nekem, amit ők fizettek. Megbeszéltük milyen árkategóriában legyen és kész. Most ugyanúgy az ő nevükön van az előfizetésem de már én fizetem magamnak a telefont, iPhone 8plust választottam tavaly novemberben. Amíg ők fizették Samsung Galaxy a5 2016 volt előtte pedig Sony z2.
2019. júl. 1. 15:11
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindig együtt választottuk ki, nekem is volt beleszólásom, hogy milyen telefont szeretnék, ők max. az árát szabták meg, hogy max. mennyit költenek rá. Úgyhogy nekem az fura, ha ők megmondják, hogy neked márpedig ilyen és ilyen telefonod lesz, mert te fogod használni és neked kell, hogy tetsszen. Illetve amúgy én ezt a márka dolgot sem értem.... Nekem is iphone-om van és abszolút igaz, hogy ma már más márkák új készülékei többet tudnak, viszont én még mindig ezt használom, mert egyszerűen ezt szeretem és nekem ez a legkényelmesebb. Voltak androidos telefonjaim is, minden előnyükkel és hátrányukkal és abszolút megértem, ha valaki azt választja. Viszont nekem ez még mindig sokkal jobban tetszett és ezt használom, akkor is, ha pl. egy huawei vagy egy xiaomi vagy egy samsung jobbnak számít. Szerintem ez megszokás, ízlés, igények kérdése és én senkire sem erőltetnék rá egy adott márkát vagy típust, mert nem biztos, hogy másnak is pont az jön majd be.
2019. júl. 1. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!