Szerintetek normalis ha a szuleim valasztjak milyen telefonom legyen de akkor is Android (Samsung)?
Figyelt kérdés
A csaladunkba senkinek se volt Apples termeke, de megis apukam eliteli a markat (altalaba a telefon aranak a felet/haromnegyedet en fizetem)2019. júl. 1. 14:35
31/34 anonim válasza:
Nem, nem normális hisz nem ők fogják használni. Nálunk mindig az volt hogy mondtak x összeget hogy max annyi és abból olyat amilyet szeretnék. Szerintem max ez a normális.
32/34 anonim válasza:
#31 voltam. De ők fizették, viszont ha volt zsebpénzem akkor azzal megdobhattam a mondott összeget. De ez mindennél így volt nem csak telefonnal.
33/34 anonim válasza:
Tavaly elromlott a fiam telefonja. Adtam neki 60 ezret. Ennyiért vegyen magának. Úgy tudom pont 60-ért vett egy újat. A márkáját nem tudom, nem is érdekel.
A te esetedben is, megmondanám, hogy ennyit kapsz rá. Van egy heted, hogy még vedd. Ha nem kérem vissza a pénzt.
34/34 anonim válasza:
Minek neked Apple termek? Mert egy kivulallo, hulladek marka, ami kihasznalja, hogy "mostanaban jol megy neki a birkak penzebol", de egyebkent annyit er, mint egy marek lepkekaka? Nezz utana, mit tud az Android, es annak is, milyen halas a Samsung, mint ceg. Le nem cserelnem egy olyan "almara, amibe mar valaki beleharapott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!