Mit tegyek, ha anya nagyon erősködik, hogy mindenképpen Samsung telefonom legyen (nem, nem iPhone-ra fáj a fogam)?
Akkor milyen telefont szeretnel? :))
Hany eves vagy?
"iPhone-ra fáj a fogam"
Nekem meg a hidegre fáj...
Mennyibe kerül a szülők által jóváhagyott modell és mit tud?
Mennyibe kerül az amit te szeretnél és mit tud?
Utána lehet érdemleges választ adni.
ne etessétek a trollt.
nem figyeltétek meg, hogy mostanában esténként jönnek az ilyen elkényeztetett gyerek kérdések?
Kicsit részletesebben? Te mit szeretnél? Miért azt? Anyukád miért ezt szeretné? Nem hiszem el, hogy nem tudjátok megbeszélni egymással.
Egyébként nekem is Samsungom van, én szeretem, viszont szerintem sz*r az akksija, ezt többektől is hallottam, nem csak az enyém nincs a toppon.
Én mondjuk biztos nem erőltetném rá a gyerekemre, hogy milyen telefonja legyen, hanem olyat kapna, amilyet szeretne (meg amilyet meg tudunk venni), de azért ha olyat akarna, amiről konkrétan tudom, hogy fos, akkor mondanám neki, hogy válasszon másikat, mert azzal csak szenvedni fog. De az én gyerekem még csak másodikos, még nincs telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!