Mit tegyek, ha anya nagyon erősködik, hogy mindenképpen Samsung telefonom legyen (nem, nem iPhone-ra fáj a fogam)?
Hát ha nagyon nem akarsz, használhatod az én tapasztalataimat: eddig 2 Samsung okostelefonom volt, mindkettőnek sok hibája van. A mostani még elmegy, de az előző... huhú...
Ilyenek történtek:
-magától elállítódott az óra
-folyton fagyott (ez főleg akkor volt jó, amikor színházban nem tudtam lehalkítani, mert akkor épp fagyva volt... ilyenkor nem lehet újraindítani, kikapcsolni sem)
-sokszor megszakad a vonal (az újnál is), vagy ilyen zacskózörgéses hangot hallunk rendes csörgés helyett
-megkergültek az addig jól működő appok, amik másoknál nem (most ez nem a legszükségesebb appra lesz példa, de ezzel lehet legjobban bemutatni: szókeresőben elkezdtek a megoldások értelmetlen szavak lenni :D)
-néha anélkül, hogy hozzáérnél, belép alkalmazásokba
De mondjuk az is kérdés, miért erősködik. Mert azt el tudom képzelni, ha pl. céges flotta van, és olcsóbban tud Samsungot venni emiatt egy céges mobilajánlatból, és annyira nem vagytok eleresztve pénzzel, vagy értelmesebb dologra kell, akkor nyilván jó a Samsung is. Vagy esetleg kérdés, hogy te is okostelefont akarsz-e, vagy "butát" (pl. a vőlegényem nem hajlandó okostelefont venni)... mert utóbbi esetben azért már más a leányzó fekvése, és ugye kérdéses, hogy kinek melyik számít inkább praktikusnak.
Samsungom van, és szabadulnék tőle. Pedig alig egy éves.
Erősen kacsingatok a Huawei felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!