Szerintetek normalis ha a szuleim valasztjak milyen telefonom legyen de akkor is Android (Samsung)?
Indokold meg, hogy miért van szükséged Apple telefonra.
Ha az a válasz, hogy az "Android szar, az iPhone menő", akkor nagyon rossz úton jársz, és jogos, hogy nem vesznek neked. Volt egy időszak, mikor én is Android ellenes voltam, de azóta évek teltek el, és rengeteget fejlődött az OS. Mostmár mindenféle gond nélkül használok Androidot három éve (ugyanazon a készüléken) teljes megelégedettséggel és mégcsak egy vagyont sem kellett érte fizetnem.
Szifon nálam is kizarva.
Androidos johet márkátol függetlenül, de csak kozepkategoriás. Drágábbat majd a saját pénzéből.
Szoftverben még mindig az apple a jobb. Gyanítom, hogy még tini vagy, és főleg social mediara kell a teló. Abban pedig az iphone-t nem nagyon lehet überelni. Sokkal jobban optimalizáltak rá a szoftverek, mint androidra.
Pl. Kiraksz insta sztoriba egy videót galaxy s10-ről és egyet iphone 6s-ről, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a már 4 éves iphone, egy tű éles, folyamatos videót fog megosztani, a samasung meg egy széttömörített, pixeles gyalázatot. Ez nem az android hibája, hanem a fejlesztőké. Valamiért nem hajlandóak normálisan optimalizálni androidra a legnépszerűbb appokat sem, a csúcskészülékeken sem. (Ez igaz a snapchatre, messengerre, instagramra és még sok más appra) Tudom, sok mindnekinek ez nem szempont, de ez nem is nekik szól.
#27, szóval a szülők fizessenek többet csak azért, hogy a gyerek mencibb videócskákat meg sztoricskákat tudjon posztolni. Hát hogyne, tényleg ez az elsődleges, mindennél fontosabb szempont.
Majd ha kifizeti ő maga. Én biztos körberöhögnék valakit, ha ilyen “indokkal” állna elő. Pedig Iphone-om van és szeretem is, de nem csak azért vettem, hogy henceghessek vele a zinstán meg a fészbukon.
Nem, hanem a kérdezőnek, akinek a szülei fognak dönteni. Akik sanszos, hogy ugyanúgy körberöhögik, ha az lesz az indok az Iphone-ra, hogy “menőbb videókat lehet vele posztolni az instára”.
Egyébként meg arra reagálok, amire akarok (te is természetesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!