Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez tényleg így normális?

Ez tényleg így normális?

Figyelt kérdés

16 éves lányka vagyok. Anyukámmal még egész jó a kapcsolatom, de apummal...

Igazából nem nagyon beszélünk, pedig együtt lakunk.

Én egy ölelésre nagyon vágyom, már eléggé régóta. De félek hogy elutasítana. Kisebb apakomplexusom is kialakult, meg szeretethiányom.

Ti megölelhettétek/megölelhetitek az apukátokat, vagy nem? (tényleg nem tudom milyen)

Hiányzik...

2019. júl. 1. 22:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Mindig ilyen volt apukáddal a kapcsolatotok?

Én elöször finoman nyitnék felé, ha esetleg szokott olyan lenni hogy Ö főz , megdicsérni , vagy megkérdezni hogy telt a napja.

Vagy ha anyukáddal jobban kijössz vele megbeszélni, hogy szerinte miért ilyen rossz a viszonyotok édesapáddal.

2019. júl. 1. 22:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő ilyen anyum szerint... Félek is tőle, kiskoromban bántott:(
2019. júl. 1. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Hát apakomplexusos ne legyél. Mert a végén egy 40-es, 50-es faszi ágyába kötsz ki a szeretethiányod végett.
2019. júl. 2. 01:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bántott akkor érthető, hogy nem tudsz közeledni hozzá. Lehet pont ez a trauma miatt alakultak ki ezek az érzések nálad.
2019. júl. 2. 01:49
 5/11 anonim válasza:
0%

Véleményem szerint apudban kételyek vannak afelől,hogy az ő pici lánya vagy,ezért a rideg magatartás irányodban.

Érdemes volna ilyen irányú beszélgetést kezdeményezned mindkét szülőddel,csakhogy kizárhasd ezt a verziót és ne legyen igazam!

2019. júl. 2. 06:33
 6/11 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nehéz ezt megértenem, én minden bajom elfelejtem ha megölel, vagy én megölelhetem a "kislányomat" 19-éves. Őszintén sajnállak mindkettőtöket, téged a szeretet hiánya miatt, apádat pedig azért mert lelkiekben igencsak szegény, megkeseredett ember lehet. Talán egy próbát szerintem is megérne ha nyitnál kicsit feléje aztán majd elválik, hogy reagálja le.
2019. júl. 2. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Öleld meg anyukádat. Ha vele jóban vagy, akkor tőle biztosan kapsz szeretet. Ha meg apukád nem az az ölelkezős fajta, azt el kell fogadni. Nem mindenki egyforma.
2019. júl. 2. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk ez úgy működik, hogy jön a lány, "Apa! Szeress meg!", és akkor ölelés van, ha akarom, ha nem :)
2019. júl. 2. 09:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Már megpróbáltam nyitni felé de nem igazán sikerült, meg ugye félek is tőle hogy megpofoz vagy valami...

Nem tudom hányadik válaszoló: nem feküdnék le 40-es 50-es pasival, csak szeretetre vágyok, de ha ezt kérné cserébe, minden kapcsolatot megszakítanék vele egyből:)

2019. júl. 2. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Legközelebb ha lesz valami alkalom, névnap születésnap, ővé vagy a tiéd, úgy adj neki puszit, hogy előtte átöleled.

Ne félj tőle. Szerintem szeret. Az, hogy kicsinek tízen éve bántott, az nem azt jelenti, hogy nem szeret.

Azóta nem bántott? S akkor mekkora volt a bántás?

2019. júl. 3. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!