Szerintetek az normális, ha anyám bármit vesz akkor csak
magának? Lent kifejtem
Figyelt kérdés
Például főz, akkor csak magának és apának. Ha több maradék marad, azt gondosan eldugja. Sütit vesznek, csak annyit, hogy maguknak. Bezzeg, ha én veszek akkor úgy, hogy mindenkinek jusson. Egyszer vettek egy tortát és vettem egy szeletet. Anyám neki állt hisztizve üvölteni, hogy "megzabálom mások elől". akkor én ott befejeztem vele. Ez sosem volt divat. az elmúlt egy évben kezdte ezt el. Bezzeg minden másban anyagilag ki akarna használni. Rezsibe is jócskán megkapja a magáét és még azon túl is. de már ott is csak annyit adok, amennyi fejenként jár. Mikor erre rájöttem nagyon szarul esett, hogy anyám ilyen velem. (ezen felül vannak más dolgok is, de ő ezek után nem az anyám. betegsége után h felépült azt mondta, hogy ne is menjek haza mert csak rontom a levegőt. addig bezzeg jó voltam rendezzek mindent. meg azt is mondta, hogy ő engem nem akart csak apám miatt tartott meg...ez látszik is. )
Apám normálisabb, ő megkérdezi hogy kérek-e bármit is.
Anyádnak valami mentális betegsége van? Mert ez egyáltalán nem normális!
2019. jún. 29. 16:00
3/19 anonim válasza:
Nem normális. De ha ilyen, miért laksz még Velük 20 évesen?
2019. jún. 29. 16:05
4/19 anonim válasza:
Szerinted miért lakik otthon, kedves utolsó? Talán mert a plafonon vannak az albérlet és ingatlanárak? Miből csengesse ki egyetemistaként/pályakezdőként? Te adsz neki rávalót?
2019. jún. 29. 16:14
5/19 anonim válasza:
Nem... legtöbbször akkor csinál így egy szülő (szerintem) ha ki akar utálni otthonról. Apukáddal nem tudod ezt megbeszélni? Nincs rokon/ barát aki szívesen befogadna átmenetileg míg találsz magadnak vmi új otthont?
2019. jún. 29. 16:16
6/19 anonim válasza:
Én anyám szintén lesz.rta a fejem és miegymás...2 éve inkább nem is beszélek vele. Elegem lett. Apám viszont mindenben támogat.Vele tartom a kapcsolatot. Ne félj lépni, mert sokkal jobb a nyugalom. Csak eleinte lesz rossz.
2019. jún. 29. 16:21
7/19 anonim válasza:
Nekem is kiutálás szaga van a dolognak:(
2019. jún. 29. 16:25
8/19 anonim válasza:
3-nak. Gondolom, régebben is ilyen volt az Anyuka. Egyébként más opció is van, mint az albérlet.
2019. jún. 29. 16:25
9/19 anonim válasza:
8-as, mi a más lehetőség, pl. keressen egy befektetőt?
2019. jún. 29. 16:43
10/19 Metionin válasza:
Amint lehet lépj le, addig meg tedd ugyanazt amit ő. Nehogymár te mindenkire gondolj vásárláskor ha ő eldugja előled a kaját...rezsit számold ki pontosan, a saját kajádat rakd külön aztán nem lesz az hogy "megzabálod". Anyja p1csáját az ilyen szülőnek amúgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!