Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha anyám bármit vesz akkor csak magának? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Például főz, akkor csak magának és apának. Ha több maradék marad, azt gondosan eldugja. Sütit vesznek, csak annyit, hogy maguknak. Bezzeg, ha én veszek akkor úgy, hogy mindenkinek jusson. Egyszer vettek egy tortát és vettem egy szeletet. Anyám neki állt hisztizve üvölteni, hogy "megzabálom mások elől". akkor én ott befejeztem vele. Ez sosem volt divat. az elmúlt egy évben kezdte ezt el. Bezzeg minden másban anyagilag ki akarna használni. Rezsibe is jócskán megkapja a magáét és még azon túl is. de már ott is csak annyit adok, amennyi fejenként jár. Mikor erre rájöttem nagyon szarul esett, hogy anyám ilyen velem. (ezen felül vannak más dolgok is, de ő ezek után nem az anyám. betegsége után h felépült azt mondta, hogy ne is menjek haza mert csak rontom a levegőt. addig bezzeg jó voltam rendezzek mindent. meg azt is mondta, hogy ő engem nem akart csak apám miatt tartott meg...ez látszik is. )

Apám normálisabb, ő megkérdezi hogy kérek-e bármit is.

20 L

2019. jún. 29. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%

"ott is annyit adok, amennyi jár"!!!!

Hát kajából is annyit egyél, amennyit beleadsz. De gondolom jól esik a készhez ülni. Lásd el magad, ne itt picsogj.

2019. jún. 29. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem anya, ez egy undormány..bocsi. Nyugodtan egyél mindenből,hiszen jogod van hozzá,te is családtag vagy.
2019. jún. 29. 17:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

" ő engem nem akart csak apám miatt tartott meg"

Szóval apádat is csak igy tudta megtartani.

Csak annyit szeretnék,ha neked bármikor lesz gyereked,ne legyél ilyen undoritó.

Hogy a fenébe mondhat valaki ilyet saját vérének?...

Szégyen

2019. jún. 29. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#5, #7, leírtam. Kiakar utálni. Ki is fog.

Minket a nagyobb húgommal utált ki a muterunk. Én 18,5 ő 16,5 voltunk. Egyszerűen kijelentettem, hogy besokalt menjünk el otthonról. Ez 1989-ben volt. Akkor még volt munkásszálló. Azóta talán 4-5 alkalommal láttam. Utóljára kb 12 éve.

2019. jún. 30. 06:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Bocs a hibákért, de a telefon felül írja....

Mi négyen vagyunk testvérek. Szerintem tényleg sok lehetett, a muternak. Gondolom... Lényeg, hogy ő így oldotta meg.

Téged is elakar zavarni az anyukád. El is fog üldözni.

Majd 15 év múlva azt fogod, hallgatni, hogy milyen hálátlan gyerek vagy. Én is visszahallom. De nem zavar. Akkor élni akart, minket, meg egy táska ruhával kitett.

2019. jún. 30. 06:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Amint lehet költözz el onnan, ilyen anyával egy percig nem érdemes együtt élni. Az ilyen aztán időskorában könyöröghet, egy pohár vizet nem kapna tőlem.
2019. jún. 30. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Ajtót se b#sznam rá az ilyenre költözés után. Fél a fejjel kérdező!
2019. jún. 30. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Fel* bocsi elírtam
2019. jún. 30. 23:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs esetleg néhány barátnőd, akivel össze tudnátok költözni egy albiba?

Az ilyen légkör előbb utóbb azt eredményezi, hogy fizikai következmények lesznek...

2019. júl. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!