Másnál is elhangzik ez? Normális, hogy én ettől a falnak megyek?
Apám nagyon jóban van a szomszéddal, körfolyosós házban lakunk, és amikor átmegyek a fürdőszobából az én szobámba, át kell mennem a lakásajtó előtt.
Apámmal ketten voltunk ma otthon, mentem ki a fürdőből törölközőben, erre látom, hogy tárva nyitva van az ajtó, a gangon kint áll apám, a szomszédból a nagy haverja, meg a 12 éves fia. Becsuktam az ajtót egyből, de nem zártam be, be tudott volna jönni bárki, ha akar.
Erre hallom, hogy a szomszéd nagyban magyaráz apámnak, hogy nem érti mi bajom van, a sz@ros segge is apám törölgette, azt persze ELVARTAM, most meg nem megyek el előtte törölközőben. Apám meg nagyban helyeselt, és mikor bejött ezt el is mondta.
Na de komolyan, egy gyerek, akit meg tisztába kell tenni, szerintem nrm nem vár el semmit, ez a szülő kötelessége. A másik pedig, hogy azóta eltelt 17 év.
Most minek kell ezt hangoztatni? Pláne egy idegennek akinek semmi köze ehhez? Vagy ezt komolyan másnak is a fejéhez vágják?
Menekülj otthonról ha ennyire idióta az apád, illetve ilyen idióta befolyást enged az életébe a szomszédok képében.
"Erre hallom, hogy a szomszéd nagyban magyaráz apámnak, hogy nem érti mi bajom van, a sz@ros segge is apám törölgette, azt persze ELVARTAM"
Hát igen egy véglénynek, aki azért csinál gyereket, hogy a kis házidroidja legyen, azoknál nagy dolog, hogy azt a gyereket, akit TE VÁLLALTÁL kötelességed felnevelni, kötelességed a szaros seggét törölgetni. Nem, nem a gyereknek kéne hogy örüljön, hanem a szülőnek ez kötelessége. Az ilyen emberek már a gyereket kicsikorától kezdve erre nevelik: "NÉZD MEG MENNYIT KÖSZÖNHETSZ A SZÜLEIDNEK, TE MEG SEMMIBE NÉZED ŐKET". Ezek azok a helyek, ahol a gyerek esetleg anyagilag kap némi alamizsnát (a család tárcájához képest), azonban érzelmileg nem kap meg semmit, roncsként nő fel, ugyanis a "kedves" szülei megfordították a játszmát:
1. a szülőnek kéne a gyereket elfogadni és szeretni, akármilyen. Ő vállalta, az ő felelőssége bármi is lett belőle. Ha gyilkos, akkor igenis a szülőnek is volt benne %a. Ha egy drogos, akkor is.
2. a szülőnek kéne tenni azért, hogy ne csak azért "tisztelje" meg "szeresse" a gyereke, mert nem húzott gumit, hanem azért mert jól bánik vele és embert nevel belőle, nem egy következő függő roncsot.
Becsöngettem volna a szomszédhoz, és megmondtam volna, hogy
1. Semmi köze ahhoz, hogy apám előtt hogyan mutatkozom és hogyan nem.
2. Őelőtte, mint szomszéd előtt nem akarok levetkőzve mutatkozni, úgyhogy ne kukkoljon a folyosóról és ne tegyen megjegyzést, ha őelőtte becsukom az ajtót.
Most igazán, azért az 1 lépésért, hogy a nyitott ajtó előtt törölközővel körbetekerve átlépsz, kellett ekkora fölhajtást csinálni?
Fürdőköpenyed nincs, hogy felvedd? Legalább akkor, amikor látod a fürdőajtóból, hogy a fene egye meg, nyitva a bejárati ajtó.
Sok hűhó semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!