Miért nem érzem azt, hogy kismamaként sem változott semmi a szüleimmel és párom szüleivel?
Szerintem is túltolod ezt a témát.
Egyrészt ha eddig sem foglalkoztak veled, akkor most miért foglalkozzanak.
Attól, hogy terhes lettél, nem változik meg a Föld forgása és ezt jó, ha eszedbe vésed.
Amikor majd megszületik is, neked lesz gyönyörű, neked lesz cuki, meg minden, és ha napi 40 posztot tolsz ki róla a fészbukkra, akkor se fog senkit érdekelni, csak azok a kisgyerekes anyukák fogják szétlájkolni az amúgy tök érdektelen képeidet, akik szintén számolatlanul tolja a kölykét a face-ismerősei orra alá, és egymást lájkolgatjátok majd...
Ha te és a párod boldogok vagytok, az jó, de nem kell senkit hívogatni hogy gratuláljanak meg elmondd nekik hogy épp melyik oldalán fekszik vagy mi van vele, mert ez a ti kettőtök csodája, se nem érdekes másoknak, sem pedig átélni nem tudják.
Félre értettétek, mert az UH vizsgálatokat nem én szoktam mondani hanem ők szokták kérdezgetni mikor megyek, csak nem értem minek ha amúgy azon belül nem érdekli őket semmi. Az hogy nem tartozik senkire az uh kép azt mindenki maga válogatja meg, családon kivül van egy családbarát, ahol a csajszit érdekli a kép, mindig kér képet, mindig megkérdezi mikor megyünk vagy voltunk, megkérdezni mivolt, mekkora a baba, miket mondott a doki stb.
Szóval ennyi erővel rá se tartozna ha anyámékra se, de többnek tartom a rátartozást mert mi egymás dolgait megszoktuk beszélni és legalább ő nem csak magáról áradozik hanem vissza is kérdezget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!