Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám bánt engem testileg?

Anyukám bánt engem testileg?

Figyelt kérdés

Remelem maradhat modik legyszives ne toroljetek mert segitsegre van szükségem

Eloszor is 16 eves lany vagyok

Mar nem most kezdotott az egesz.

Anyukam meg apukam meg nagyon reg szet mentek. Es igy random kapok pofonokat uteseket a hatamra anyukamtol. Peldaul ma mondtam neki hogy nem fogok felmosni, mert a munkahelyemen is allandoan ezt csinalom es elegem van egy kicsit pihenni is szeretnek. O nem dolgozik tappenzen van, 1honapja.

Kezd bekattanni agyilag. Mit csinaljak szerintetek? Sajat halalomat kivanom nap mint nap. Nagyon sokat veszekszunk.

2019. jún. 23. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Állj saját lábra, saját meló, sakát lakás aztán nyugtod lesz.

Nem te leszel az első 16 éves aki belevág...

2019. jún. 25. 18:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat

Igen iskola mellett dolgozok, takaritok 8oraba maszekba, es most hogy nyar van megprobalok minel tobbet dolgozni, meg persze van nyári gyakorlatom is

2019. jún. 27. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!