Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám bánt engem testileg?

Anyukám bánt engem testileg?

Figyelt kérdés

Remelem maradhat modik legyszives ne toroljetek mert segitsegre van szükségem

Eloszor is 16 eves lany vagyok

Mar nem most kezdotott az egesz.

Anyukam meg apukam meg nagyon reg szet mentek. Es igy random kapok pofonokat uteseket a hatamra anyukamtol. Peldaul ma mondtam neki hogy nem fogok felmosni, mert a munkahelyemen is allandoan ezt csinalom es elegem van egy kicsit pihenni is szeretnek. O nem dolgozik tappenzen van, 1honapja.

Kezd bekattanni agyilag. Mit csinaljak szerintetek? Sajat halalomat kivanom nap mint nap. Nagyon sokat veszekszunk.

2019. jún. 23. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudsz apukádhoz költözni?
2019. jún. 23. 22:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mert nem ismerem őt.
2019. jún. 23. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
7%

16 évesen tanköteles vagy, olyan hű, de sokat nem moshatsz fel a munkahelyeden. Nyilván a beteg anyádnak kéne felmosni, így gondolod?

Miért nem hiszem el én ezt az egészet?

2019. jún. 23. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem tanköteles 16 évesen
2019. jún. 23. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagy tankötrles, viszont felnőtt sem. Szoval sulit otthagyhatod, de el nem költözhetsz (bár gondolom nem is lenne miből), ha csak nagyszülő/apu nem veszi át a gyàmságot.
2019. jún. 24. 02:13
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Segíts anyukádnak. Gondolom, ha nem tanulsz ilyen idős korodban, akkor nem lehetsz egy könnyű természetű.

Ő most beteg. Anyagilag sem mindegy számára. S az sem mindegy, hogy mi a betegsége. Az is megviselheti az idegeit.

2019. jún. 24. 06:05
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A tankötelezettség annak a tanévnek a végéig tart, amiben betölti a 16-ot...
2019. jún. 24. 06:36
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Nyár van emberek, nincs iskola, diákmunka is létezik már. Tényleg ilyen agyhalottak vagytok?
2019. jún. 24. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
igen, de áruld el, hol dolgozhat annyit egy 16 éves, hogy állandóan fel kelljen mosnia..
2019. jún. 24. 16:50
 10/12 anonim ***** válasza:

1-nyári szünet van. 2-rohadt sok diák melo van ami takarítással jar (gyorsetterem,strandon kajaldás melo) vagy konkrétan takarító munkakör(gyógyfürdők..stb..)

Nem tudom rad melyik a jellemző, de nagyszülők/kereszt szülő vagy valaki nincs akivel tudnál beszélni a helyzetedről?

2019. jún. 24. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!