Normális ha 21 évesen egy hét alatt hiányoznak a szüleim?
Figyelt kérdés
Elmegyek nyaralni másokkal elég messze és tudom,hogy hiányozni fognak. Lehet azért is,mert szeretném,hogy ők is részesei legyenek a kirándulásnak(olyan helyre megyek ahol még nem voltak) de ez most nem opció. Nektek is szoktak még ilyen korban hiányozni vagy én vagyok túl ragaszkodó?2019. jún. 21. 20:08
11/13 anonim válasza:
Nekem is mindig hiányoznak, és én is szoktam ilyenre gondolni. Néha furának érzem magam miatta, de rájövök, hogy szerintem az én szüleim jobban neveltek engem mint a legtöbb ismerősömet, és nagyon szeretem őket. Tök normális. :)
12/13 anonim válasza:
30 éves vagyok, ingázok két ország között. Iszonyú nehéz szívvel indulok el, alig várom, hogy hazaérjek, mindig számolom vissza a napokat, hogy mikor láthatom újra édesanyámat. Ez teljesen normális, nem korfüggő.
13/13 anonim válasza:
Miért kellett már lepontozni az elsőt? Olyan jó, hogy azt se tudjátok valakiről, hogy milyen az otthoni kapcsolata.
Lehet alkoholista faszok a szülei, hőbörögnek, veszekednek mindenen, van aki okkal várja, hogy leléphessen otthonról.
Amúgy kérdező, normális, hogy valakinek hiányoznak a szülei, de ha ennyire kötődsz hozzájuk, olyan leszel mint az egyik volt ismerősöm nővére, aki nem tudott elszabadulni otthonról, mert nem akarta ott hagyni az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!