Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon hiányoznak a szüleim,...

Nagyon hiányoznak a szüleim, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szüleimet napokban, balesetben vesztettem el. Rettentően hiányoznak, az érzés megsemmisítő erejű. Napközben valamelyest le tudom foglalni magam, de estére minden a felszínre kerül. Sokat gondolok arra, hogy még elköszönni sem tudtunk egymástól. Arra is sokat gondolok, hogy sokszor nem úgy beszéltem velük, ahogyan kellett volna, de már nem tudok ezek miatt bocsánatot kérni. Abban reménykedem, hogy fentről látnak engem, érzik, hogy sok mindent bánok a viselkedésemmel kapcsolatban. Nehéz szavakba öntenem a mérhetetlen fájdalmamat, mintha a szívemet tőből szaggatnák ki, és nem látom az út végét.

2017. júl. 16. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyere , beszéljük meg privátban. Segithetek lenyutatni. Idén én is vesztettem el szerettet.
2017. júl. 16. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel semmit nem tudsz tenni, nem akarok hazudni, pokoli fájdalmas lesz ez még egy jó ideig, az biztos. De ezen túl kell esni, el kell gyászolnod őket, aztán idővel elviselhetőbb lesz.

Amúgy a bűntudat normális ilyenkor, egy dolgot tudsz tenni ellene, próbálj majd úgy élni a jövőben hogy jó ember legyen belőled, a fájdalmat használd a jóra és ne a züllésre. A családod is biztos ezt szeretné.

2017. júl. 16. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, érzek is késztetést arra, hogy normális ember legyek. Jelenleg még egy légynek sem tudnék ártani, mert amint leütném, elsírnám magam.
2017. júl. 16. 19:14
 4/5 anonim válasza:
Először is ne okold magadat és hagy egy kis időt hogy feldolgozd ezt az egeszet. Mindenkinek joga van gyaszolni ez igy van rendjén. Ne úgy gondolj rájuk hogy már nincsenek többé de igen is a szivedben tovább élnek és próbálj azokra a dolgokra gondolni/felidézni amiket együtt csináltatok. Persze ha te máshogy szeretnél gyászolni akkor tegyél úgy. Részvétem a szüleid miatt.:(
2017. júl. 16. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!