Ti mennyi összeget tartotok reálisnak a havi 140k-ból, hazaadás gyanánt?
Figyelt kérdés
A nettó fizum 140 ezerFt. Huszonéveim elején járok, a reggelit és ebédet a munkahelyen egy 20-asból megoldom. Otthol enni csak vacsoránál és hétvégén szoktam. Téli tüzifát én szoktam megoldani. Főzni, mosni takarítani magamra én szoktam.
A kérdésem lényegében az lenne, hogy ti ilyen feltételek mellett mennyi pénzt adnátok haza a háztartásba?
Akár azt is leírhatjátok otthon élő fiatalok, hogy ti mennyivel szálltok be a rezsibe, stb.
Előre is köszönöm!
2019. jún. 14. 20:58
41/41 anonim válasza:
Én semennyit.
Cserébe én fizetem a közös költséget, az áramot, a vízdíjat, és a "díjbeszedőt", amiben egyben van a szemét, távfűtés, gáz. Ez így olyan 40...60000 közt van, évszaktól függően (távfűtés/melegvíz, ugye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!