Ti mennyi összeget tartotok reálisnak a havi 140k-ból, hazaadás gyanánt?
A nettó fizum 140 ezerFt. Huszonéveim elején járok, a reggelit és ebédet a munkahelyen egy 20-asból megoldom. Otthol enni csak vacsoránál és hétvégén szoktam. Téli tüzifát én szoktam megoldani. Főzni, mosni takarítani magamra én szoktam.
A kérdésem lényegében az lenne, hogy ti ilyen feltételek mellett mennyi pénzt adnátok haza a háztartásba?
Akár azt is leírhatjátok otthon élő fiatalok, hogy ti mennyivel szálltok be a rezsibe, stb.
Előre is köszönöm!
Mi 50 ezret kértünk el mikor volt már keresete :) nem szorultumk rá, kicsi morgas volt is , felretettük neki :)
Abból ment külön , azóta is ad haza , mert tudja mi felre tesszük neki, neki sajna elfogy barmennyi van. A sporólas még nem megy neki, de alakul :D
Csak amit használsz is, arányosan.
Írásos nyoma maradjon, banki átutalás kitöltött közleményrovattal, hogy mire adod.
Akik hazaadják a fizetésük felét azok hogy jutnak egyről a kettőre? Gondolom úgy nem lehet félretenni ha 100ezer ftból 60at odaadsz anyádéknak, mert valamiből munkába kell járni, stb. Életed végéig anyádékkal laksz? Mert így kb 0 ftod marad.
Sosem várták el a szüleim hogy a fizetésemből bármit hazaadjak.
A 8-asnál egészen elképedtem. Albérletben osztják le igy a költségeket. Ti tényleg Család vagytok? :( :S Érdekes.
40 vagyok, anyu egyedül nevelt fel az első fizetésem 30 ezer volt (20 éve), nem kért semmit. Megvettem dolgokat magamnak. Később elkoltoztem, aztán vissza. Nem volt ilyen, de nyilván rá is fordítottam pénzt
^ Én se értem hol reális az hogy mindenki 50ezret adjon a rezsibe egy 120 nm-es házban?
Nem ugyanannyit keres a cégvezető apa, a varrónő anya meg a pályakezdő gyerek... ennek mi értelme???? Csak akadályozva van az előrejutásban a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!