Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz valaki szerint ha 27...

Gáz valaki szerint ha 27 évesen még otthon élek?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem be a a 27-et és még otthon élek. De kávzi csak aludni járok haza hajnali 4 kor elmegyek és este 10kor érek haza. Dolgozom , Suliba járok, Edzésre járok . Nem látom értelmét hogy elköltözzek , nyomos érv hogy szeretem a szüleimet, mi értelme lenne egyedül albérletbe ha napközben amúgy sem tartózkodom otthon?

F

2019. jún. 2. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha ki veszed a részed akkor nem gáz. Viszont ez akkor egy jó időszak arra hogy gyűjts a jövődre tegyél félre minden hónapban.
2019. jún. 3. 12:57
 12/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
88%
Ilyen ingatlan árak mellett nem gáz, érthető. Akik azt állítják, hogy gáz, azok biztos jól keresnek vagy tolják alá a szekeret. Viszont abban igazuk van, hogy párkapcsolatban ez nem jó, macerás, nincs meg az a szabadság, mintha egyedül lennél.
2019. jún. 3. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Gáz, nem gáz, ez van. Tanári fizuból erre futja nekem is, barátnőim már mind férjjel/vőlegénnyel élnek, nyilván nem velem fognak összeköltözni már. Meg igazából még egy társbérletben is nagyon meg kéne húznom a nadrágszíjat. Én 26 éves vagyok, tehát tulajdonképpen veled egyidős, de kénytelen vagyok átképezni magamat, mert ez így nem élet.
2019. jún. 3. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Mégis miben más a társbérlet haverokkal, akkor se egyedül lakik, csak többe kerül, konfliktus helyzet is előbb alakul ki olyanokkal, akikekkel még nem lakott együtt, mint a szüleivel, akiket jól ismer.
2019. jún. 3. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

27 éves, otthon lakó nő vagyok, szerintem gáz. Nekem is, neked is.

Én már éltem külön egy egy évet 3 helyen, erre megint itt vagyok..

Nekem kellemetlen elmondanom, pláne, mivel gyerekem van. Pont bölcsi és ovi váltás között adtam el a lakásom, már itt kezdett ovit, addig nem találtam házat, ami megérte volna.. albérletet pedig ebben a városban kivenni kegyetlen drága, gyerekkel ki sem adnak nagyon, pláne nem rövid távra..

Szóval még 2 évig itt fogunk élni, de rettenetesen zavar a helyzet.

Ha téged nem zavar, nincs igényed önállóságra, ha nem zavar, hogy más is van a lakásban rajtad kívül,

2019. jún. 3. 17:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazából 17 éves vagyok csak érdekeltek a reakciók hogy ki mint gondol róla és meglepve tapasztalom hogy sok noname elcseszettt életű csóringer ember szerint ez gáz. Dehát ki nem sz@*rja le a véleményüket ? xD Igazság az hogy sajna még eltartanak :( de nézem igen az ingatlan árakat és sanszos hogy 27 évesen és otthon élek majd :( Azok a lányok meg akik nem jönnek össze egy 20 évessel aki még otthon lakik , ők szegények nagyon ostobák. Még 17 éves fejjel is megértem hogy senki nem tud egyszerre házat venni , na meg a szerelem nem pénz kérdése nyilván ha összejönnek közösen már fen tudnak tartani egy albérletet vagy közösen könnyeben tudnak lakást vásárolni. Hu csak a későbbiekben ilyen anyagias ringyoktól mentsen meg az ég :D
2019. jún. 3. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Miért a társbérlő mellett jobb dugni?
2019. jún. 3. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem,nem gáz 40 évesen sem.

Akik "25 évesen fúde önálló voltam",na ezeknek 40 évesen se lesz még semmijük sem,mert albérlet elvitte a teljes fizetésüket,vagy túlvannak egy nagy szerelmen(lila köd),és mögöttük 1-2 pulya meg a lakáshitel.

De jajdeönállók vagyunk.

Az ilyenekből élnek a lakáskiadók és a bankok.

2019. jún. 3. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem gáz, ha dolgozol és nem ugyanazon a szinten vagy, mint gimis korodban, hogy még a reggeli szendvicskédet is becsomagolják, hanem kiveszed a részed anyagilag és segítségben is a háztartásban.

Párom 36 évesen is a szüleivel lakott, kvázi ő gondozta őket és vitte a háztartást. Nem hiszem, hogy bárki gáznak gondolta.

2019. jún. 3. 21:42
 20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én 32 évesen is még otthon élek. Dolgozni nem dolgozom jelenleg. Szaktanácsadásból élek. Pár évig a hírszerzésnél dolgoztam, így olyan információk, nemzetbiztonságilag fontos adatok kerültek a birtokomba, amelyekre sokan vevők főleg külföldi körökben, így megtudok élni ebből is anélkül, hogy dolgoznom kellene és a szüleimet is tudom támogatni belőle, bár nem igazán igénylik. 32/F
2019. jún. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!