Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehette ezt az anyukám?

Hogy tehette ezt az anyukám?

Figyelt kérdés

Iszonyat jó kapcsolatom volt édesanyámmal, tegnapig.

A sztori kb 10 éve kezdődött. Volt egy bankkártyám, amin lemehettem minusz 100 ezerig. Volt rajt minusz 30 ezer, mikor kimentem külföldre. Ezt közben átadták behajtócégnek 60 ezerre ugrott. 2 hónap után hazaküldtem édesanyámnak a pénzt, hogy fizesse be. Közben mindig kérdezgettem, hogy minden rendben e a tartozással, le van e rendezve stb. Ő persze igen. 1 évet töltöttem kint, hazajöttem, férjhez mentem, 30 éves lettem, első babával terhes. Férjemmel szóba került a babaváró hitel, mivel 3 gyermeket tervezünk. A lényeg, hogy emiatt kiderült, hogy KHR listás (régrn BAR) vagyok, nem kaphatok hitelt.

Kiderült, hogy anyám nem fizette be az összeget, kaptam folyamatban a leveleket és eldugdosta előlem.

Hogy tehetett ilyet???

Nem a pénz, hanem, hogy belehazudott az arcomba. Annyira szomorú vagyok. Tegnap óta csak sírok.

2019. máj. 30. 14:05
1 2 3
 21/27 anonymousreview60 ***** válasza:
76%

#18: Nyilván minimim az egészet anyunak kell állnia.

#19: +1

#20: +1

2019. máj. 30. 18:54
 22/27 anonim ***** válasza:
98%
azért jó, hogy fordított helyzetben mindenki egyből a gyereknek ugorna, hogy meglopja a szülőjét, itt meg a gyerek van lecsszve, mert az anyja meglopta... én szóba nem állnék vele többet, de azért az összeget még kisajtolnám belőle mielőtt faképnél hagyom, azért mindnennek van határa
2019. máj. 30. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
5%
Legalább annyi eszed van, hogy ezzel a tróger pichával elvarrj minden szálat? Ha nem, ne picsogj!
2019. máj. 30. 23:40
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Folyószámlát nem használtad?-Én úgy tudom nem megy behajtásra egy ilyen fajta hitel,főleg ha megy rá utalás.Miért nem utaltál rá pénzt hogy a havi 3 e ft -os kamatot levonják.Nekem is van ilyen hitelem,de előbb csak csökkentik a keretet,ha nem megy rá rendszeresen pénz,aztán később max behajtás,de ez több év.Itt valami nem kerek
2019. máj. 31. 01:06
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kulfoldrol is vonjak ezt amugy?

Nekem is hazudott mar anyam, nem egyszer. nagyon nehez. Nekem nagy sebeket okozott veley meg a nevelesi modszereivel is...

2019. máj. 31. 08:20
 26/27 anonim ***** válasza:
23%

Az anyjáról van szó, akivel "iszonyat jó kapcsolata" van, ez az első sor.

Kérdező! Én egy ilyet nem b.asznék el végleg a helyedben. Nyilván nagyon rosszul esne, meg stb., de meg kell beszélni, a családi kapcsolatok fontosak. Nem tudom anyád mit gondolt amúgy, meg kell tőle kérdezni. De számomra igencsak elképesztő, hogy a gyakoris válaszadók rögtön a teljes kapcsolat megszakítása mellett voksolnak, mintha valami huszadik barátnődről lenne szó és nem az édesanyádról.

2019. máj. 31. 09:24
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti addig nem szállnék le róla, amíg el nem magyarázza, hogy ezt mégis hogy képzelte.

Meg felfogja-e, h a nemtörődömségével mekkora adósságot csinált nekem.

2019. máj. 31. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!