Hogy tehette ezt az anyukám?
Iszonyat jó kapcsolatom volt édesanyámmal, tegnapig.
A sztori kb 10 éve kezdődött. Volt egy bankkártyám, amin lemehettem minusz 100 ezerig. Volt rajt minusz 30 ezer, mikor kimentem külföldre. Ezt közben átadták behajtócégnek 60 ezerre ugrott. 2 hónap után hazaküldtem édesanyámnak a pénzt, hogy fizesse be. Közben mindig kérdezgettem, hogy minden rendben e a tartozással, le van e rendezve stb. Ő persze igen. 1 évet töltöttem kint, hazajöttem, férjhez mentem, 30 éves lettem, első babával terhes. Férjemmel szóba került a babaváró hitel, mivel 3 gyermeket tervezünk. A lényeg, hogy emiatt kiderült, hogy KHR listás (régrn BAR) vagyok, nem kaphatok hitelt.
Kiderült, hogy anyám nem fizette be az összeget, kaptam folyamatban a leveleket és eldugdosta előlem.
Hogy tehetett ilyet???
Nem a pénz, hanem, hogy belehazudott az arcomba. Annyira szomorú vagyok. Tegnap óta csak sírok.
Ha behajtócéghez jutott az ügy akkor már eleve KHR listán voltál ez fix.
Az viszont ténykeg durva hogy nem fizette be.... :-(
Igen, azóta 280 ezerre duzzadt. Amit kifizetek.
De mint mondtam, itt nem a hitel a lényeg.
Nem tudom mennyi levelet küldtek összesen.
A legutlsó márciusi keltezésű.
Anyám annyit mondott, hogy nem akart ezzel foglalkozni.
Én meg a szemébe nem bírok nézni.
Megmondanam: "en pedig ezutan veled nem akarok foglalkozni" majd szepen hatat forditanek neki es ha nem is szakitanam meg vele vegervenyesen a kapcsolatot, de tobbe a budos eletben nem szamithatna ram!
Nagyon undorito es onzo dolgot tett. Ha nem akart ezzel foglalkozni, akkor mondhatta volna, hogy: "draga lanyom, intezd magadnak!" - es nem zsebrevagni a penzt es kussolni!
Jo nagy bajba kevert, de remelem megoldodik. Probalj meg ne idegeskedni, marcsak a baba miatt sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!