Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehette ezt az anyukám?

Hogy tehette ezt az anyukám?

Figyelt kérdés

Iszonyat jó kapcsolatom volt édesanyámmal, tegnapig.

A sztori kb 10 éve kezdődött. Volt egy bankkártyám, amin lemehettem minusz 100 ezerig. Volt rajt minusz 30 ezer, mikor kimentem külföldre. Ezt közben átadták behajtócégnek 60 ezerre ugrott. 2 hónap után hazaküldtem édesanyámnak a pénzt, hogy fizesse be. Közben mindig kérdezgettem, hogy minden rendben e a tartozással, le van e rendezve stb. Ő persze igen. 1 évet töltöttem kint, hazajöttem, férjhez mentem, 30 éves lettem, első babával terhes. Férjemmel szóba került a babaváró hitel, mivel 3 gyermeket tervezünk. A lényeg, hogy emiatt kiderült, hogy KHR listás (régrn BAR) vagyok, nem kaphatok hitelt.

Kiderült, hogy anyám nem fizette be az összeget, kaptam folyamatban a leveleket és eldugdosta előlem.

Hogy tehetett ilyet???

Nem a pénz, hanem, hogy belehazudott az arcomba. Annyira szomorú vagyok. Tegnap óta csak sírok.

2019. máj. 30. 14:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Igen, most én is így vagyok, hogy látni nem bírom.

Mindent megbeszéltünk, alig várja az unokát, én is alig vártam, hogy lássam az örömét..

De most, valami eltört. :(

2019. máj. 30. 14:50
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem utaltad a pénzt a bankkártyádra?
2019. máj. 30. 14:54
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha behajtókhoz kerül, akkor megszűnik a számla, nem tudja arra utalni, és már nem is a bank foglalkozik vele, hanem a behajtó cég. Nem lehet akkor már a kártyára utalni.
2019. máj. 30. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

De egy lezárt ügyeltnél van róla papír, hogy a tartozás rendezve, ügy lezárva.

Nem volt gyanús a 10 év alatt, hogy nincs ilyen papírod? Sőt, semmilyen???

Én mindenféle hivatalos papírt szeretek eltenni, a tartozás megszűnéséről meg főleg, hogy ha duplán akarnák behajtani, legyen mit lobogtatni...

Nincs munkahelyed? Hogyhogy nem vontak a béredből??? Férjnél vagy, terhes vagy, és anyukádnál van még a lakcímed? Hogyhogy nem találtak meg téged személyesen???

2019. máj. 30. 15:06
 15/27 anonymousreview60 ***** válasza:
23%

1. 20 és 30 között végig otthon éltél édesanyáddal, hogy meg sem kellett változtatnod a levelezési címedet a bank felé?

2. Netbankos értesítőre sem tértél át, hogy ott lásd az üzenetek közt? Kőkori módon minden kommunikáció postán van?

3. Amikor a fizetésed érkezett, a bank soha nem vonta le?

Valami hibádzik a történetedben.

2019. máj. 30. 15:37
 16/27 anonim ***** válasza:
8%

Anyàd elég gáz, de te sem vagy semmi, hogy abban lelsz megnyugvást, hogy itt szidod a neten vadidegen emberekkel együtt.

Nem ismerjük, honnan tudjuk, hogy miért tette? Őt kéne megkérdezned, nem ismeretleneket, akiknek fogalmuk sincs a helyzetről.

2019. máj. 30. 15:51
 17/27 A kérdező kommentje:

Látom sokan megtalálták a lényeget. Ha a banki részre lennék kiváncsi, akkor nem a "családi kapcsolatok" témakörben tettem volna fel a kérdést.

Köszönöm a néhány normális választ!

2019. máj. 30. 16:04
 18/27 anonim ***** válasza:
12%
Beszéld meg vele, mindenki hibázhat, az összeg meg nem olyan magas egy külföldi fizetésből és gondolom, hogy minimum a felét anyukád fizetné, egyszerűen csak beszélgetni kellene, hiszen ez csak pénz, sokkal fontosabb, hogy babátok lesz.
2019. máj. 30. 16:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet, itt nem csak pénz veszett el, hanem az alapvető bizalom is.
2019. máj. 30. 17:14
 20/27 anonim ***** válasza:
76%

Sajnálom. :(

Hát én csak rájárnék, hogy nem akar ezzel foglalkozni...mással se kell, felejtsen el...lehet, pár hét, hónap, baba és jobb lesz. DE tudja, csak, mit érzel...

2019. máj. 30. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!