Hogy tehette ezt az anyukám?
Iszonyat jó kapcsolatom volt édesanyámmal, tegnapig.
A sztori kb 10 éve kezdődött. Volt egy bankkártyám, amin lemehettem minusz 100 ezerig. Volt rajt minusz 30 ezer, mikor kimentem külföldre. Ezt közben átadták behajtócégnek 60 ezerre ugrott. 2 hónap után hazaküldtem édesanyámnak a pénzt, hogy fizesse be. Közben mindig kérdezgettem, hogy minden rendben e a tartozással, le van e rendezve stb. Ő persze igen. 1 évet töltöttem kint, hazajöttem, férjhez mentem, 30 éves lettem, első babával terhes. Férjemmel szóba került a babaváró hitel, mivel 3 gyermeket tervezünk. A lényeg, hogy emiatt kiderült, hogy KHR listás (régrn BAR) vagyok, nem kaphatok hitelt.
Kiderült, hogy anyám nem fizette be az összeget, kaptam folyamatban a leveleket és eldugdosta előlem.
Hogy tehetett ilyet???
Nem a pénz, hanem, hogy belehazudott az arcomba. Annyira szomorú vagyok. Tegnap óta csak sírok.
Igen, most én is így vagyok, hogy látni nem bírom.
Mindent megbeszéltünk, alig várja az unokát, én is alig vártam, hogy lássam az örömét..
De most, valami eltört. :(
De egy lezárt ügyeltnél van róla papír, hogy a tartozás rendezve, ügy lezárva.
Nem volt gyanús a 10 év alatt, hogy nincs ilyen papírod? Sőt, semmilyen???
Én mindenféle hivatalos papírt szeretek eltenni, a tartozás megszűnéséről meg főleg, hogy ha duplán akarnák behajtani, legyen mit lobogtatni...
Nincs munkahelyed? Hogyhogy nem vontak a béredből??? Férjnél vagy, terhes vagy, és anyukádnál van még a lakcímed? Hogyhogy nem találtak meg téged személyesen???
1. 20 és 30 között végig otthon éltél édesanyáddal, hogy meg sem kellett változtatnod a levelezési címedet a bank felé?
2. Netbankos értesítőre sem tértél át, hogy ott lásd az üzenetek közt? Kőkori módon minden kommunikáció postán van?
3. Amikor a fizetésed érkezett, a bank soha nem vonta le?
Valami hibádzik a történetedben.
Anyàd elég gáz, de te sem vagy semmi, hogy abban lelsz megnyugvást, hogy itt szidod a neten vadidegen emberekkel együtt.
Nem ismerjük, honnan tudjuk, hogy miért tette? Őt kéne megkérdezned, nem ismeretleneket, akiknek fogalmuk sincs a helyzetről.
Látom sokan megtalálták a lényeget. Ha a banki részre lennék kiváncsi, akkor nem a "családi kapcsolatok" témakörben tettem volna fel a kérdést.
Köszönöm a néhány normális választ!
Sajnálom. :(
Hát én csak rájárnék, hogy nem akar ezzel foglalkozni...mással se kell, felejtsen el...lehet, pár hét, hónap, baba és jobb lesz. DE tudja, csak, mit érzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!