Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap meglöktem anyát és...

MrGhostsX kérdése:

Tegnap meglöktem anyát és nagyon kiborult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk mert rumlis volt a szobám és el kezdett kiabálni mert tegnap mondta hogy takarítsak ki. Tegnap ki takarítottam de utána meg szét lett hányva minden és azt mondta nekem anyu hogy hazudok hogy ki volt takarítva. El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből én meg már ideges voltam amiatt mert azt mondta hazudtam pedig nem is és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva. Nem akartam csak már nagyon el borult az agyam. Most nem áll velem szoba, egyáltalán, még a szemembe se néz. Pedig már bocsánatot kertem és akkor is azt mondta hogy tűnjek el a szeme elől mert nem akar látni. Mit csinaljak?
2019. máj. 30. 11:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
42%
#26! No B+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2019. máj. 30. 21:25
 32/34 anonim ***** válasza:
51%
Rendett raksz állítólag utána keresel valamit és újra szétdobálsz mindent és közben bejön anyukád és csak rendetlenség ez látja ,én is mérges lennék és leorditanám fejedet .
2019. máj. 31. 06:04
 33/34 anonim ***** válasza:
Remélem azóta enyhült édesanyád! 😊
2019. máj. 31. 11:29
 34/34 anonim ***** válasza:
Én azt csinálnám, hogy ha legközelebb nem lenne rend otthon, kidobálnám a ruháit a szekrényből
2019. máj. 31. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!