Mit tegyek? Anya teljesen kiborult, már az alkoholhoz nyúlt.14/L.
14 èves vagyok, ràkos beteg. Mikor megtudtuk teljesen kiboroltunk de a pszichològus segitett, igy jobb lett. Anya megint kikèszült mert:
-szakitott a pàrja vele
-egyedül nevel, alig tudunk megélni
-rákos vagyok
És a nagyszüleim segitsègèt nem fogadja el. Tegnap màr ivott is (nem keveset) Édesapám csalàdjàt nem ismerem. Mit tegyek hogy anya ùjra megnyugodjon. A pszichológussal csütörtökön találkozunk. Ti mit tennétek a helyemben?
Te jó ég, milyen életek vannak :( Kitartást és gyógyulást kívánok!
Szerintem vidd magaddal édesanyádat a pszichológushoz, talán tud belé egy kis lelket önteni.
Köszönöm :)
Együtt szoktunk beszélni a pszichológussal. Azután anya 2-3 napig jól van de ezutàn újra kiborul.
Szia :-)
Először is szeretném elmondani, hogy a rákból ki lehet gyógyulni! Több ismerősöm is van a környezetemben, akinek sikerült, remélem, Neked is fog :-)
Anyukádnak is mondd ezt el és amikor nem ivott, próbáld meg elmondani neki, hogy most, ebben az időszakban Neked SZÜKSÉGED VAN RÁ, hogy támogasson, segítsen, szeressen.
Ha iszik, azzal a Te állapotodon is ront, mert akkor idegeskedsz, ami egyáltalán nem segíti az állapotod javulását. Próbáld érzékeltetni vele, hogy Neked fontos Ő - hátha ráeszmél, hogy feléd forduljon és ne az ital felé... Azzzal nem old meg semmit, sőt, csak ront.
Köszönöm :)
Nyirokmirigy ràkom van a nyakamban. Kapom a kemoterápiát, csak igy fogok meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!