Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anya teljesen...

Mit tegyek? Anya teljesen kiborult, már az alkoholhoz nyúlt.14/L.

Figyelt kérdés

14 èves vagyok, ràkos beteg. Mikor megtudtuk teljesen kiboroltunk de a pszichològus segitett, igy jobb lett. Anya megint kikèszült mert:

-szakitott a pàrja vele

-egyedül nevel, alig tudunk megélni

-rákos vagyok

És a nagyszüleim segitsègèt nem fogadja el. Tegnap màr ivott is (nem keveset) Édesapám csalàdjàt nem ismerem. Mit tegyek hogy anya ùjra megnyugodjon. A pszichológussal csütörtökön találkozunk. Ti mit tennétek a helyemben?

2014. szept. 20. 18:12
1 2
 11/17 Arnold901005 ***** válasza:

Szia!

Uhhh... Kemény helyzet. Sajnálom nagyon, de szorítok, hogy meggyógyulj! Még olyan fiatal vagy, szerintem menni fog, erős a szervezeted, mert fiatal és ahogy látom, már szembe is szálltál a mocsokkal, kívánom, hogy ne rendüljön meg ez a kitartásod!

Én is beteg vagyok (bár nem rák, de ez sem egy kis nátha szintjén van) és tényleg úgy van, hogy amíg nem adja fel az ember, addig az esélyek is jobbak. Szorítok Neked!

...és ugyan megértem az Anyukád ijedtségét, de ez nem jó, amit tesz, magának is árt és Neked sem tesz jót ez, visszavethet a gyógyulásban. Jó, hogy jártok szakemberhez! Remélhetőleg ez átmeneti állapot és remélhetőleg le fogja tenni az italt. Huhh, kemény tényleg, amin át kell mennetek... Én a helyedben azt tenném, hogy biztosítanám róla, hogy megértem a félelmét, de nem szabad szétcsúszni, mert annál nehezebb lesz minden. A szakember majd biztos tud valami okosabbat mondani.

Jobbulást és erőt kívánok!

2014. szept. 22. 14:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Szombat este elakar menni bulizni
2014. szept. 22. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Próbáltál anyukáddal beszélni, hogy szükséged van rá?

Nem hatott?

Ha nem negy, akkor nem lenne jobb - egyáltalán megoldható-e- ha a nagyszüleidhez elköltöznél átmenetileg?

De előbb kérdezd meg a pszichológust, meg lehet-e oldani, tudná-e javasolni, mert egy szakvéleménnyel könnyebben elintéződhet ez a dolog.

Sajnos azt kell momndjam, ebben nem nagyon fogsz tudni segíteni anyukádnak, csak Te is felőrlődsz...

Nem a levegőbe beszélek, én is átmentem egy ilyen időszakon, amikor a gyerekem apja lelépett.

2014. szept. 26. 10:01
 14/17 A kérdező kommentje:

A nagyszüleim sajnos 200 km-re laknak, minden héten vinni kell kezelésre, nem bírják megoldani :(

Tegnap anya beszélt a pszichológussal, de este megint kiborult. Azt mondta majd vesz be nyugtatót.

2014. szept. 26. 10:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam anyával beszélni, de nem hatott :(
2014. szept. 26. 10:36
 16/17 MikasaJaeger válasza:
Nem szeretnék rosszra gondolni, és semmit sem feltételezni, legkebésbé sem megvádolni.. de,ha én rákos (vagy egyáltalán komolyabban beteg) lennék, nem a gyakori kérdésekre jönnék tanácsot kérni, de lehet, hogy neked ez az oldal nyújt támaszt.. azért ez érdekes, nem gondolod? De azért kitartást, és jobbulást!
2014. okt. 16. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért ?? Nincs abban semmi ,ha ideír .. jobb is ,ha kiadja magából ..a helyében valószinűleg én is ezt tenném ,
2014. okt. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!