Miért utasítják el teljesen a segítségem, helyette miért piszkálnak folyton engem?
Az anyukámmal, és a nevelőapámmal élek, meg a két testvéremmel. A nevelőapám nincs sűrűn itthon, mert külföldön dolgozik, meg amúgy sem kedvelem őt túlságosan.. Viszont amikor hazajön néhány napra, abszolút nem foglalkozik azzal, hogy reggeltől estig dolgozok, vagy éppen iskolába vagyok, utána tanulnom kell, mert idén vizsgázok, egyszerűen csak közli, hogy neki mit kell megcsinálnom még amíg itthon van. Miket töltsek le neki, filmeket, zenéket, ki kell írnom neki cd-re.... Nincsenek torrent oldalaim, hogy gyorsan le tudjak tölteni, youtube-ről tudok csak egyesével letöltögetni, vagy más oldalakról, ahonnan egy film is 3-4 óra mire lejön. De egyik este szól, hogy kell neki 9-10 film, másnap reggel már ott toporzékol a szoba előtt, hogy megvannak e már végre.
De ha meg akarom mutatni neki, hogy hogyan kell csinálni, mert egyáltalán nem nehéz beírni a google-ba, hogy mit szeretne, akkor elkezd velem veszekedni, meg kiabálni, hogy ő ehhez nem ért, és ugysem fogja tudni, akárhányszor is mutatom meg neki, mert csináljam meg inkább én.. Pedig azt sem lehet mondani, hogy öreg, és tényleg nem fogná fel, mert 33 éves...
A másik meg, hogy sokszor megkéri inkább anyát, hogy fényképezzen le dolgokat, és egye fel netre, adja el, de maximum egy nap múlva, már jön hozzám, hogy csináljam meg ugyan ezt, mert anya biztos sz_rul fogja megcsinálni... (Hát ő már több dolgot adott el neki, mint én..) De ez engem idegesít, anyának meg nagyon rosszul esik.. És ebben a pár napban csak a veszekedések vannak itthon, én meg gyűlölök itthon lenni. De csak jövőre lesz lehetőségem elköltözni..
Jó kis pasit fogott az anyád magának.
bekkeld ki azt az időt, amikor el tudsz menni onnan. Változni ez az ember nem fog.
Nincs barátod, rokon vagy valaki?
Mert simán költözhetsz már most, anyád bele egyezik és kész. A kiskorú mellé kell nagykorú felügyelete. Fiatalkorúként vér szerinti szülő engedélyével nem muszáj velük élned.
Ennyi.
Részletesen le kell írni hogy mi után mire kell kattintani. Ha van nyomtatód akkor kinyomtatva, esetleg illusztrálva oldalt képét belinkelni , piros nyíllal megjelölni. Lépésről- lépésre mint egy nagyon butácska gyereknek, vagy idős embernek.
(Azért írom hogy nagyon butácska gyereknek, mert sokszor a gyerekek már jobban értenek ezekhez mint a felnőttek) Egy alkalommal nagyon sok munka, de lehet hogy megéri az időbefektetés.
Bár gondolo a nevelőapád szimplán csak lusta és önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!