Mit csinaljak ha apamnak nincsenek baratai és ezert
teljesen rám akaszkodik?
Figyelt kérdés
Anyummal elvaltak,se baratai se új nője nincsen.Én vagyok az egyetlen akivel programokat tud csinalni. 18 évig jartam vele moziba,horgaszni,kirandulni meg ilyenek de most végre lettek barataim,baratnőm és velük is szeretnék lenni. Ezt ő nem tudja elfogadni,most is vérig van sertődve mert nem voltam vele moziban meg edzeni hanem a baratnőmnél.
Nem véletlenül nincsnek baratai mert nem túl intelligens és nagyon erőszakos tud lenni,persze ezt rajtam tölti ki eltiltasokkal,fenyegetésekkel,dühöngéssel. Kezdem megutálni ezert (is)
Tehetek valamit? 18/F
2014. aug. 24. 16:14
1/6 anonim válasza:
Igen tehetsz. Így egyszerűen mond el neki a véleményedet, vele kapcsolatban. Felnőtt ember vagy, önálló gondolatokkal, akarattal, tervekkel, tanácsokkal akár még építő is lehet számára. Foglalkozz többet a barátaiddal, barátnőddel, nem az apád életét éld mint eddig. Mond neki tegye ő is ugyanezt a korosztályával.
2014. aug. 24. 16:23
2/6 anonim válasza:
Talán azért, mert barátnőd és barátaid vannak, nem kéne teljesen elhanyagolni apukád sem. Ő szeret téged, és rosszul esik neki, hogy elhanyagolod őt. Ha normális a barátnőd, akkor megérti ő is, hogy apukád is szeretne veled lenni néha.
2014. aug. 24. 16:42
3/6 anonim válasza:
1 Vannak olyan emberek, akikkel egyszerűen nem lehet beszélni. Biztos a kérdező is megpróbálta már, nem véletlenül jött tanácsot kérni ide.
Szerintem vagy szembenéz a valósággal és megérti, hogy egyszer te is felnősz, vagy lehet, hogy megromlik a kapcsolatotok. Elég önzően viselkedik.
2014. aug. 24. 16:43
4/6 anonim válasza:
Nehéz lehet egy ilyen emberrel kezdeni valamit...furán hangzik, de én kerítenék neki a helyedben nőt, vagy havert. :D
2014. aug. 24. 16:48
5/6 A kérdező kommentje:
Hetente megyünk együtt programokra meg egy lakasban lakunk..nem hanyagolom csak tul sok.
2014. aug. 24. 17:28
6/6 anonim válasza:
Fokozatosan ritkítsd a közös programokat. Hivatkozz mindig valamire, de a fokozatosságra ügyelj. Szokja meg, hogy nem csak Ő van a számodra. Ha érzelmileg zsarol téged, mond meg neki, hogy kollégiumba akarsz költözni, ha valóban szeret téged nem fojt meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!