Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak, hogy apukam ne...

DirectionerGirl69 kérdése:

Mit csinaljak, hogy apukam ne hianyozzon ennyire? 11/L

Figyelt kérdés
Az a szitu,hogy hnap megy ki nemetbe es tobb mint 2 honapig nem latom utana par napot hazajon es megy is vissza...ezt igy nem fogom birni.. 😭😭😭😭

2014. aug. 20. 21:40
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
telefon? skype?
2014. aug. 20. 21:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezt valahogy ki kell bírni... Biztos fogtok telefonon, skype-on beszélni. Elmegy az a pár hónap...
2014. aug. 20. 21:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

:( Gondolj arra, hogy értetek teszi, gondolom dolgozni megy.

Biztos lesz ott internet, hogy skype-oljatok, vagy legalább e-mailt írjatok egymásnak. Vagy ha minden kötél szakad, akkor akár rendes levelet is írhatsz neki :)

2 hónap nagyon gyorsan el fog telni, jön a suli, új élmények, észre sem veszed, és már haza is jött. Készíthetsz esetleg egy visszaszámlálós naptárat, hogy lásd, mennyi nap eltelt már, mióta elment.

Biztos van olyan pólója, amit otthon hagyott, kérd el, és aludj benne (most én is a barátom pólójában vagyok, így egy kicsit jobb, és nem hiányzik annyira :) .)

Kitartást, anyukád biztosan ott maradt veled, támogassátok egymást, legyetek sokat együtt.

2014. aug. 20. 21:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat megy a zold kez 🌺
2014. aug. 20. 21:54
 5/17 A kérdező kommentje:

Suliba meg az uj elmenyek mind rosszak lesznek...

Minden lany megutalt egy cigany miatt ami nem igaz dolgokat terjesztett rolam..Mindegy ott vannak a fiu osztalytarsaim ok legalabb nem bunkok...

2014. aug. 20. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi minden történt a nyáron, már lehet, nem is emlékszenek rá. Menj oda hozzájuk kedvesen, mintha mi sem történt volna, aztán majd meglátod hogy reagálnak. Tudom, nagyon rossz, velem is volt hasonló, de aztán megoldódott a helyzet, olyan lett a barátom végül, akivel azelőtt nem is beszélgettem az évek alatt. Aztán láss csodát, már 23 vagyok, és még mindig barátnők vagyunk :)
2014. aug. 20. 22:00
 7/17 A kérdező kommentje:
De veluk nem lehet beszelni...kepzelj el 5 bekepzelt minden tudo lanyt
2014. aug. 20. 22:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
:( Akkor meg ne is foglalkozz velük. Nem is éri meg a barátnőjük lenni. Legyél inkább a fiúkkal, ők sokkal normálisabbak ebben a korban.
2014. aug. 20. 22:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Az a legviccibb h meg egymast is kibeszelik...

Chh bezzeg ha megkapom az iphoneom tapadni fognak ram -.-'

2014. aug. 20. 22:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Wooow. Egyetlen egy kommenttel elrontottad a rólad felállított képet a fejemben.😂 röhej. Mikor azt mondod iphone, fel is fogod az erteket? Nagyon szép, hasznos, menő eszköz, de minek egy 11eves gyereknek?? Ahogy látom okostelefonod amúgyis van.

Az apukád nélkül az a két hónap pedig pikkpakk el fog menni, hidd el.☺

(11 evesen nem kene a One Direction fandomban lenned, honey😂 elrontjuk a piciny vilagod😂😂)

2014. aug. 21. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!