Mit csináljak hogy ne hiányozzon annyira?
Figyelt kérdés
Ha anyukám dolgozik,és nincs itthon mindig nagyon hiányzik.2012. aug. 25. 20:21
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 10 fölött, szerintem ez kicsit fura. Felnőtt, dolgoznia kell, hogy el tudjon téged / titeket tartani, az élet ilyen. Próbáld meg elfogadni.
2/8 A kérdező kommentje:
hát,10 az már elmúltam de olyan vagyok mint egy óvodás:%
2012. aug. 25. 20:40
3/8 anonim válasza:
nőjj föl. és ürülj neki, hogy van munkája.
4/8 anonim válasza:
Csak egyet tudok érteni a 2. válaszolóval. Egyébként hány éves vagy kicsit konkrétabban?
5/8 A kérdező kommentje:
14
2012. aug. 25. 20:54
6/8 anonim válasza:
jaaaajjjj ne bántsátok már olyan aranyos hogy,ilyen kérdést is van itt :)
és igen,jó olvasni hogy van még olyan kamasz akinek hiányzik az anyja, mert más gyerek örül ha az anyja dolgozik és nincs otthon-.-
7/8 anonim válasza:
Szerintem senki nem bántotta.
De ha ez nem változik meg, még 20 évesen is ez lesz.
Szerintem teljesen normális, ha egy bizonyos kornál az ember már inkább el akar szakadni az anyjától és nem sírni, amikor reggel elmegy suliba. Ne vedd magadra kérdező.
8/8 anonim válasza:
nem biztos hogy felnőtt korára is ilyen lenne ha 14évesen hiányolja az anyját!
nem azt jelenti hogy tini korban nem akarnak elköltözni akkor már muja-.-
én 15évesen költöztem el, de hidd el nem jó kedvemből,én tudom milyen szar szülő nélkül egyik napról a másikra felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!