Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak, hogy apukam ne...

DirectionerGirl69 kérdése:

Mit csinaljak, hogy apukam ne hianyozzon ennyire? 11/L

Figyelt kérdés
Az a szitu,hogy hnap megy ki nemetbe es tobb mint 2 honapig nem latom utana par napot hazajon es megy is vissza...ezt igy nem fogom birni.. 😭😭😭😭

2014. aug. 20. 21:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%
Nem értem, mi baj van azzal ha egy gyerek Iphone-t kap? Ha megtehetik miért ne? Ez már a 21. század kedves előttem válaszoló. A kérdésre pedig ugyanazt tudom tanácsolni.. telefon, skype :)
2014. aug. 21. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Én 11 évesen örültem annak,hogy lehet saját laptopom amin játszhatok barbis játékokat,nem,hogy okos telefonom legyen a suliba. Mondom ezt úgy,hogy mai gyerek vagyok -mostmár okos telefonnal-az iphone azért egy komolyabb érték és telefon,nem adnám ilyen picilány kezébe. (Meg azért a nevében kiszúrta a szememet a 69....)

15/L

2014. aug. 21. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:

10es vagyok.

Azt hittem, hogy én vagyok már ilyen befásult 18 évesen...

Hiába 21. század, szerintem egy 11 éves gyereknek fölösleges egy iphone..Mire használja?

Arra, hogy felmenjen vele twitterre, facebookra? Meg legyen snapchat-e, vine-ja stb? Ezekre a közösségi oldalakra még fel se regisztrálhatna, a korából kiindulva.

Erre tökéletesen megfelel egy 30ezer forintos androidos telefon. Csak azért, hogy ő menő legyen az iskolában? Mondjuk, ez már a szülők hibája szerintem...

2014. aug. 21. 14:28
 14/17 A kérdező kommentje:

kezdjük ott.2 éve gyűjtök rá az ösztöndíjamból, és anya megengedte ipadomra (amiről írok) is 3 éve gyűjtöttem

szóval...

2014. aug. 22. 11:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Jól van, egészségedre...nem kérdeztem, csak elmondtam a véleményemet az egészről.:É
2014. aug. 22. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Na hogy bírod? :)

Amúgy suliügyben: szerintem barátkozz más osztályból is. Amúgy a fiúk tényleg rendesebbek általában.

De nekem is írhatsz, ha akarsz. :)

12/L

2014. aug. 31. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Dejó ha valaki már ovodás korában is ösztöndíjat kap! Biztos az amiatti tudásodból tudod mi az a 69!
2014. szept. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!