Mit csinaljak, hogy apukam ne hianyozzon ennyire? 11/L
Én 11 évesen örültem annak,hogy lehet saját laptopom amin játszhatok barbis játékokat,nem,hogy okos telefonom legyen a suliba. Mondom ezt úgy,hogy mai gyerek vagyok -mostmár okos telefonnal-az iphone azért egy komolyabb érték és telefon,nem adnám ilyen picilány kezébe. (Meg azért a nevében kiszúrta a szememet a 69....)
15/L
10es vagyok.
Azt hittem, hogy én vagyok már ilyen befásult 18 évesen...
Hiába 21. század, szerintem egy 11 éves gyereknek fölösleges egy iphone..Mire használja?
Arra, hogy felmenjen vele twitterre, facebookra? Meg legyen snapchat-e, vine-ja stb? Ezekre a közösségi oldalakra még fel se regisztrálhatna, a korából kiindulva.
Erre tökéletesen megfelel egy 30ezer forintos androidos telefon. Csak azért, hogy ő menő legyen az iskolában? Mondjuk, ez már a szülők hibája szerintem...
kezdjük ott.2 éve gyűjtök rá az ösztöndíjamból, és anya megengedte ipadomra (amiről írok) is 3 éve gyűjtöttem
szóval...
Na hogy bírod? :)
Amúgy suliügyben: szerintem barátkozz más osztályból is. Amúgy a fiúk tényleg rendesebbek általában.
De nekem is írhatsz, ha akarsz. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!