Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy kevésbé hiányozzon? Hogyan gondolkozzak?
Bárcsak több ilyen kommunikatív lány lenne manapság. Nagyszerű, hogy felismerted a kommunikáció fontosságát. Ezen áll vagy bukik minden. Amikor találkoztok, csináljatok minél több, színesebb programot, menjetek el több helyszínre, hogyha amikor épp egyedül jársz arra, akkor ne a hiánya fogjon el, hanem az emlékek, élmények, amiket ott éltetek meg együtt. Ez mintegy töltő funkciót szolgáltathat a lelkednek mindaddig, amíg újra nem találkoztok. Vagy nyugodtan megemlítheted neki, hogy amikor beszéltek skypeon, te csak rá figyelsz és egy mosolyt is ejthetsz. Lehet, hogy leesik neki, hogy akkor csak veled beszélgessen (hiszen bárki másra van ideje bármikor).
Engem pl nem zavarna, ha folyamatosan mondanád, hogy szeretsz, de csak akkor nem zavarna, ha a tetteidből is ez sugárzik.
próbálom a lehető legjobban kimutatni, mennyire szeretem. múltkor egy héten keresztűl dolgoztam egy rajzon, amit a névnapjára adtam pl. Azt mondta nagyon tetszik neki :)
egyébként mindketten 15 évesek vagyunk.
mindig annyi szeretetet adj amennyit visszatud adni a másik különben megfojtod az illetőt, de ez baromi bonyolult, szal vedd semmisnek a fenti rizsát.
ez a szerelem amit érzel.
tök mind1 hogyan gondolkozol, milyen trükköt csinálsz, hiányozni fog a párod.
a kommunikáció hiánya pedig MÁR most felfedezhető kettőtök között.
nem elég "beszélgetni"..
a rizsa, a mellébeszélés, a semmiről beszélgetés is beszélgetés....ja.., de semmire sem mentek vele.
ha tényleg kommunikálnál a pároddal tudod mi lenne?
íme:
- a párod tudna arról, hogy téged mennyire zavar ha nem ír vissza X ideig
- a párod tudna arról, hogy attól félsz, hogy megfojtod a ragaszkodásoddal.
- tudna arról, hogy megpusztulsz a hiányában és örülnél neki ha heti 1 nél többször oldanátok meg a talit bármilyen formában ha ez lehetséges. a mai világban pedig hacsak nem az ország két szélén vagytok, minden megoldható csak akarni kell.
ez a beszélgetés és a "beszélgetés" között a különbség.
az, hogy manyi néni egyes adott töriből meg, hogy anyu megint sós csipszet vett paprikás helyett, az nem kommunikáció
sztem minden nap órákat beszélgetni az már rátelepedés,
de ez az én egyéni véleményem valamint egy friss párkapcsolatban ez normális ha nonstop egymáson lógnátok.
- a párod tudna arról, hogy téged mennyire zavar ha nem ír vissza X ideig <- nem tud, mert nem fogok neki pattogni hogy írjon már, szerintem az szánalmas.
- a párod tudna arról, hogy attól félsz, hogy megfojtod a ragaszkodásoddal. <- erröl tud, meg is beszéltük hogy szól, ha így lenne, még is attól félek, esetleg nem akar megbántani ezért nem mondja.
- tudna arról, hogy megpusztulsz a hiányában és örülnél neki ha heti 1 nél többször oldanátok meg a talit bármilyen formában ha ez lehetséges. a mai világban pedig hacsak nem az ország két szélén vagytok, minden megoldható csak akarni kell. <- tud róla, és mindketten nagyon hiányzunk egymásnak, csak sajnos külön városban élünk, az oda út pedig legalább 1.5 óra, ezért csak hétvégén tudjuk megoldani a talit, mert hétköznap tanulnom is kell még délután, mert elég nehéz gimibe járok.
szerintem az a szánalmas ha magadban aggodalmaskodsz ahelyett, hogy kinyitnád a szád, de majd meglátod idővel, hogy a tisztelet akkor múlik-e el ha nyelsz és jókislány leszel vagy esetleg akkor ha "szánalmas" vagy és kinyitod a szád. :)
én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy (nyilván nem pattogva kell előadni) ha nyelsz annak nincs jó vége.
másfél óra pedig kérlek tudod mi? a 18.kerületből eljutni a 17.be bkv-val
ez nem kifogás
össze lehet futni akkor a két város között a pusztán és puszilkodni fél órát aztán go haza..
és heti 1x kibírod ha nem tanulsz szerintem:)
na de mind1. én vagyok a hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!