Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az ellen, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, hogy ne hiányozzon?

Figyelt kérdés

3,5év után szakított velem a párom, már 3hónapja külön vagyunk, nem tudok róla semmit és valószínűleg ő se rólam, mivel elég csúnyán váltunk el, mert hazudott és kiderült, hogy megcsalt. na mindegy.

Miért van az, hogy egyik percben úgy érzem túl tettem magam rajta a másikban meg úgy hiányzik, hogy majd beleőrülök?

Amikor szakított velem én még szerelmes voltam belé és szerettem, most már nem vagyok belé szerelmes, nem tudom mit érzek. Viszont a hiánya nagyon rossz és fáj....

Ez örökre bennem lesz vagy azért idővel enyhül?:) A barátnőim is azt mondták, hogy már 3hónap után jobbnak kéne lenni, de néha úgy érzem, hogy csak rosszabb.

20L

2013. ápr. 10. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer idd le magad úgy istenesen. Utána jobb lesz :) ... vagy nem :D
2013. ápr. 10. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

engedd valakinek, hogy elfelejtesse veled, ez a legjobb szerintem.;)

16/L :)

2013. ápr. 10. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok nálam ez nem válik be :D de már próbálkoztam vele,hogy kicsit iszogatunk a barátnpimmel, ideig-óráig bevált, de a másnap borzasztó volt akkor nagyon durván rám jött, hogy nincs már nekem :S úgyhogy ez kilőve, de azért köszi:D
2013. ápr. 10. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy mindenkiben őt látom..... és őt keresem :/ mert számomra tökéletes volt.
2013. ápr. 10. 19:43
 5/6 kolosszus22 ***** válasza:

Tökéletes biztos nem volt, mert akkor még együtt lennétek. Kell még idő a felejtéshez, 3,5 év az már nem rövid kapcsolat. Szóval, lehet minimum még 3 hónap lesz amíg nagyjából túl leszel rajta, de igazán csak akkor, ha lesz új barátod.

26F

2013. ápr. 10. 19:47
 6/6 Minekaz144 ***** válasza:

Egy cipőben járunk nekem is 3 hónapja már, hogy szakított velem a barátnőm és ha ésszel átgondolom jól is jártam de még most is nagyon hiányzik.

A lényeg, hogy még szerelmes vagy azért valamennyire különben nem hiányozna és nem fájna. Az pedig, hogy mennyi idő múlva múlik el teljesen az mindig attól függ, hogy mennyire szeretted általában.

2013. ápr. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!