Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Állandóan veszekszem a szüleim...

Állandóan veszekszem a szüleimmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy millió kérdés volt már ebben a témában de azért leírom az én problémám is.

A szüleimmel mostanában nagyon sokat veszekszem, minden kis dolgon összeveszünk. Napközben itthon szoktam lenni olyan 3-ig utána kimegyek városba( ha kiengednek mert nem mindig). Apa dolgozik anya van itthon napközben neki sokat segítek az egész házat én takarítom, ki-be pakolok a mosogatógépből mosást indítok . ritkán főzök. Amikor apa hazaér és valami nem tetszik neki itthon vagy mondjuk van kint pár tányér az asztalon mindig én vagyok a hibás és jön az, hogy sose csinálok semmit. (anya nem véd meg ilyenkor nem tudom miért de sose mondja hogy én szoktam itthon segíteni és ez nagyon rosszul esik.) Ha apa ideges olyanokat mond nekem hogy mocskos k.u.r.v.a, dögölj meg, örülne ha nem laknék itthon, mikor megyek már el mert csak a baj van velem és idegesítem stb ilyen szép megnyilvánulások felém.volt hogy meg is ütött. Mellesleg a kishugom segge ki van nyalva.. mindent megkap amit csak kiejt a száján(most kapott egy lovat pedig csak hat éves) ha neki apa annyit mond hogy hülye akkor besértődik apa azonnal rohan hozzá bocsánatot kérni.Tőlem eddig életembe talán 2x kért.Délutánonként van hogy kimehetek van hogy nem.. bulizni ritkán eddig nyáron 2x voltam. Egyébként a jegyeim jók 4-5 lett az év végém, nem iszok(néha bulikba 1-2 koktél) nem cigizek, semmi drog. 16/L

2014. aug. 23. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van.:ss És mindig is ez volt, ahogy a családba a gyerekek elérik azt a kort egyből veszekednek vele. Őt dolgoztatják. Hidd el a hugod segge sem lesz sokáig nyalva.. Ahogy eléri azt a kort ugyan úgy fognak vele bánni, mint most veled. És ez elen nagyon semmit nem tehetsg. Még 2 évet bírj ki utána 18 éves ahoz kezdesz az életeddel amit te akarsz, akkor már nem szólhatnak bele(akár elis költözhetsz). Addig is kitartást.:)
2014. aug. 23. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
csak tudod annyira rossz, amikor az egész baráti társaságod együtt van te meg az idő alatt itthon ülsz :/ és azt hallgatok mekkora lusta r ibanc vagy. Kimaradok szinte minden jó élményből
2014. aug. 23. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
nalunk is ez van..csak annyi h itt meg anyam is le idiotazik, meg h hulye vagyok.. :/
2014. aug. 23. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom hogy ilyen kapcsolatod az Apukáddal, és hogy ilyeneket mond neked...:O Az a baj, hogy ebben a korban nem nagyon tudsz mit tenni..Esetleg próbálj Anyukáddal beszélni erről, hátha találtok valami megoldást! :)
2014. aug. 23. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
állj ki magadért. Mond el apádnak hogy te segítesz a házimunkában.
2014. aug. 26. 01:52
 6/6 anonim ***** válasza:
a gyámhatóság el tud helyezni nevelő szülőkhöz, ha teszel panaszt náluk. Mert a következő lépés az lesz hogy meg is verhetnek a szüleid. Anyád, apád agressziv.
2014. aug. 26. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!