Állandóan veszekszem a szüleimmel. Mit csináljak?
Tudom, hogy millió kérdés volt már ebben a témában de azért leírom az én problémám is.
A szüleimmel mostanában nagyon sokat veszekszem, minden kis dolgon összeveszünk. Napközben itthon szoktam lenni olyan 3-ig utána kimegyek városba( ha kiengednek mert nem mindig). Apa dolgozik anya van itthon napközben neki sokat segítek az egész házat én takarítom, ki-be pakolok a mosogatógépből mosást indítok . ritkán főzök. Amikor apa hazaér és valami nem tetszik neki itthon vagy mondjuk van kint pár tányér az asztalon mindig én vagyok a hibás és jön az, hogy sose csinálok semmit. (anya nem véd meg ilyenkor nem tudom miért de sose mondja hogy én szoktam itthon segíteni és ez nagyon rosszul esik.) Ha apa ideges olyanokat mond nekem hogy mocskos k.u.r.v.a, dögölj meg, örülne ha nem laknék itthon, mikor megyek már el mert csak a baj van velem és idegesítem stb ilyen szép megnyilvánulások felém.volt hogy meg is ütött. Mellesleg a kishugom segge ki van nyalva.. mindent megkap amit csak kiejt a száján(most kapott egy lovat pedig csak hat éves) ha neki apa annyit mond hogy hülye akkor besértődik apa azonnal rohan hozzá bocsánatot kérni.Tőlem eddig életembe talán 2x kért.Délutánonként van hogy kimehetek van hogy nem.. bulizni ritkán eddig nyáron 2x voltam. Egyébként a jegyeim jók 4-5 lett az év végém, nem iszok(néha bulikba 1-2 koktél) nem cigizek, semmi drog. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!