Mit csináljak, hogy ne akarjanak tiltani a barátomtól?
4 hónapja vagyunk együtt, júliusban mutattam be itthon. Azóta próbálnak tiltani tőle, sikertelenül. Ezzel csak azt érték el, hogy nem beszélgetek velük, vagy csak nagyon felszínesen és szinte sosem vagyok őszinte velük.
Hogy tudnám őket jobb belátásra bírni?
Ő az első barátom és most ne azzal gyertek, hogy ez a szerelem úgyis elmúlik, stb. Mert ha még így is lesz, akkor sem akarom, hogy végig titkolózzam az egész kapcsolatunkat.
17L
Normális indokot sosem mondanak.
Volt már az, hogy azért, mert idősebb nálam (egy évvel, hú), a családja miatt (a szüleinek elég viharos volt a kapcsolata, majd az anyukája visszaköltözött külföldre, amikor ő 3 éves volt, azóta elég gyakran cserélgeti a férjeit, az apukája pedig munka- és hatalommániás, ezért keveset volt vele kiskorában), de a legviccesebb az volt, hogy azért, amiket hallottak róla...
Úgy viselkednek, mint a kisgyerekek.
A legfőbb indok az lehetne, hogy a párodról mit hallottak, nem az, hogy a szülei mit csináltak. Az a szülők dolga, rájuk tartozik.
Viszont előbb-utóbb kiderül, hogy a párod milyen ember, majd kiismered idővel, de azért a szüleiddel ne legyél rossz viszonyban, próbáld meggyőzni őket, hogy a pasid meg akarod ismerni és ha valami nem stimmel, akkor megszakítod a kapcsolatot,ennyi.
A szüleid biztos pont az életedben, a párod még nem(ismeretlen), ezért vigyázni kell a meggondolatlan tettekkel.
17 évesen én azért hallgatnék a szüleimre, nekik minimum kétszer annyi tapasztalatuk van az életben, mint neked.
Első barátod, semmi tapasztalatod, semmi emberismereted nincs. Ha nem szimpi nekik, annak oka van, esetleg nem akarják rögtön a szemedbe mondani.
Te pedig duzzogsz és inkább rontod velük a kapcsolatod.
Pasid egymillió is lehet, a szüleid viszont csak ők lesznek. Én a helyedben abbahagynám a gyerekes viselkedést, és helyrehoznám velük a normális kapcsolatot.
Miért hallgassak rájuk, mikor nem is ismerik?
Mert ha legalább 5 szónál többet beszélgettek volna vele...
Nem tudják, hogy egyszer megmentette az életemet, sem azt, hogy miket tett meg értem. Mert benne százszor jobban megbízok, mint a szüleimben.
Ja, a 4 hónap alatt tényleg NAGYON megismerted...
Bocsi, de tipikus 17 éves vagy, aki nem lát a rózsaszín szemüvegtől. Aztán amikor pofára esel, ki fog megvigasztalni? A szüleid....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!