Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap meglöktem anyát és...

MrGhostsX kérdése:

Tegnap meglöktem anyát és nagyon kiborult. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk mert rumlis volt a szobám és el kezdett kiabálni mert tegnap mondta hogy takarítsak ki. Tegnap ki takarítottam de utána meg szét lett hányva minden és azt mondta nekem anyu hogy hazudok hogy ki volt takarítva. El kezdte ki hányni az összes ruhám a szekrényből én meg már ideges voltam amiatt mert azt mondta hazudtam pedig nem is és oldalra húztam a két kezemmel a vállánnál fogva. Nem akartam csak már nagyon el borult az agyam. Most nem áll velem szoba, egyáltalán, még a szemembe se néz. Pedig már bocsánatot kertem és akkor is azt mondta hogy tűnjek el a szeme elől mert nem akar látni. Mit csinaljak?
2019. máj. 30. 11:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Nyugi, majd leülepszik benne, nem tart örökké a harag, de addig nyalizz. Most anyai szeretetből büntet, amit meg is érdemelsz.
2019. máj. 30. 12:31
 12/34 lilla64 ***** válasza:
56%
Igen,pár szál virág és bocsánatkérés,de minél hamarabb,annál jobb.
2019. máj. 30. 12:32
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem tudok normális virágot szerezni sehol..max holnap. Valami dudvát nem akarok adni neki
2019. máj. 30. 12:34
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
Megtennéd, hogy egybeírod az igekötőt az igével? Rossz nézni ezt a magyartalan katyvaszt.
2019. máj. 30. 12:57
 15/34 anonim ***** válasza:
75%

Kálnay Adél: Levél Anyához!

Anya, én magam sem tudom, mi történt velem,

Hirtelen nagy lett a szám és hosszú a kezem,

Még a hangom is megváltozott,

Pofákat vágok és ugrándozok

Még akkor is, amikor tudom,

Nem volna szabad,

S néha az elfojtott nevetéstől

Rázkódik velem a pad...

Anya én sem tudom, mi lett énvelem,

De már nem tudok megülni csendesen,

Mindenről eszembe jut valami más,

Nehezebben megy a tanulás,

Időnként csak úgy ábrándozom a könyv fölött,

Máskor meg mindenkit fellökök,

Idétlenkedem, mondják, akik látnak,

És én is inkább látom magam valaki másnak

Mint kedves, jó gyereknek,

Aki régen annyira örült minden apróságnak,

Cukornak, perecnek...

Most mindig valami más kell,

Divatos ruhák, pénztárca sok pénzzel,

tudom, jobb lenne lenni jónak, megint kedves

szófogadónak,

Nem értem, miért nem jön ez össze,

Ó, jöjjön már valaki, s újra töltse

Fejembe azt a sok-sok illemszabályt

És tanácsot, amit tőled kaptam,

Mióta csak vagyok neked...

2019. máj. 30. 13:04
 16/34 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok. Add oda ezt a verset pár szál virággal.
2019. máj. 30. 13:06
 17/34 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon hiányzik a katonai szolgálat. Ott ez az incidens elmaradt volna. Ha ezt nekem csináltad volna, ...a fal adta volna a többi hármat.
2019. máj. 30. 13:11
 18/34 anonim ***** válasza:
83%
Szép vers! Ha nem tudsz most virágot venni, nem baj, majd megbékél. Szépen kérj bocsánatot, talán már meg is tetted. Amúgy meg az a véleményem, hogy nincs rendbe rakva az a szoba, vagy legalábbis engem nem érdekelne, hogy kitakaritottad, ha 5 perc múlva ugyanúgy széthánysz benne mindent. És engem is idegesítene, ha ilyen ovis dumával jönnél, hogy de hát te kitakaritottál.
2019. máj. 30. 13:14
 19/34 szántóvető ***** válasza:
18%
nem bocsánatot kellett volna kérni hanem kihajigálni a ruháit az ablakon.ha megalázkodsz akkor csak még rosszabb lesz minden.
2019. máj. 30. 13:34
 20/34 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó, felfogod hogy kezet emelt az anyjára Miről beszélünk? Nem olyan marha nagy kérés hogy ne csináljon állandó jelleggel disznóólat egy majdnem nagykorú férfi a szobájából. Kérdező, egy dolgot tehetsz: Vársz, és újra bocsánatot kérsz. Gondolom felfogtad hogy nagyon súlyos dolgot tettél. Anyud fejében biztos megfordult hogy legközelebb lehet hogy meg fogod verni. Most nem tudja mit kezdjen a helyzettel meg veled.. Türelem, és ne tegyél semmit amivel felhúzod, vagy úgy érzi hogy fenyegeted. Ku.rva nagyot csalódott benned. Te mit tennél ha egy családtagod hirtelen erőszakosan viselkedne veled valami marhaság miatt?
2019. máj. 30. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!