Anyukám kiborult, mert az exevel továbbra is tartanám a kapcsolatot, a gyerekeim kedvéért is. Mit tennétek?
Ne hülyéskedj már! A gyerekek szeretik. Te is kedveled (legalábbis úgy jött le). Ő is szeret titeket. Kiszúrnál legalább négy (nem tudom hány gyerek van) emberrel, köztük magaddal is, csak mert anyád bedurcizott?! Majd megszokja, ez csak hiszti...
Nehogy már ugy ugrálj ahogy ő fütyül. Felnőtt, családos ember vagy!
Nálunk detto ugyan ez volt! Anyám olyan mély sérelemként éli meg a mai napig, hogy évente 2-3x látjuk, a gyerekeket le se.... nagypapa (a gyerekeimnek ő a nagyapjuk, mivel születésük óta jelen van) pár hetente látogatja őket. Megmondom őszintén, nekem nagyon fáj, hogy anyám így kezeli a dolgot, de nem én döntöttem így, hanem ő!
Félreértések elkerülése végett leírom, hogy nem rossz szájízzel váltak el, nem volt balhé, sem bántalmazás, simán elhidegültek egymástól.
Szerintem hagyd rá! Tégy úgy, ahogy jónak érzed maganak és a gyerekeidnek! Remélem anyukád később jobban fogja kezelni a helyzetet, mint az enyém!
Minek kell mindenről beszámolni anyádnak?
Ne legyen téma és kész!
Azzal tartasz kapcsolatot, akivel akarsz. Ha az illető valami nagy gonoszságot művelt volna anyáddal (huzamos ideig megcsalta, verte, pénz lopott tőle, eladta a feje fölül a lakást, stb.) gondolom te se tartanád olyan jófejnek és nem akarnál vele pótnagypapásat játszani.
Ha viszont egy normális ember, csak éppen anyáddal nem kíván már együtt élni, miért ne maradhatnátok kapcsolatban???
A családomban van, aki a saját exférje exbarátnőjének a szüleivel tart fenn ilyen kapcsolatot. Már a saját gyerekei is kirepültek, akiknek ez a pár "pótnagyszülője" (nem is pót, mert az igazikkal is élő volt a kapcsolat) volt, de ők közben összebarátkoztak, és azóta is rendszeresen látogatják, segítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!